Waterballet in de Oost-Arnhem-Arena

Door de corona-maatregelen mocht er geen publiek op de sportvelden zijn, dus ook bij Oost-Arnhem –Heerenveen geen enkele sfeer. Daar kwam nog bij dat het steeds harder ging regenen. Onder deze omstandigheden kun je geen topwedstrijd verwachten en dat was zeker in de 1ste helft te merken.
Na een vlotte voorsprong, stagneerde de score waardoor Heerenveen gemakkelijk kon bij blijven, mede door het missen van enkele stippen. Voor rust nam Oost-Arnhem toch afstand door wat zakelijker om te gaan met het spel en met het weer, want dat werd alsmaar slechter.

Na de rust nam Oost-Arnhem de regie nog strakker in handen en liep gestaag verder weg  van de tegenstander. En, het tijd werd om de speler(sters) met kleine pijntjes wat rust te gunnen. Ook met deze wissels was Heerenveen duidelijk een maatje te klein voor de blauw-witten dat wel in totaal 4 strafworpen miste en dat mag natuurlijk niet gebeuren. Het veld werd door de regen haast onbespeelbaar door het vele water, maar daar ging Oost-Arnhem prima mee om. Gelukkig was daar het eindsignaal van het scheidsrechterskoppel waardoor er een eindstand  van 20 -14 op het scorebord stond.

De livestream ging niet helemaal goed en dat was voor onze supporters die thuis moesten blijven erg jammer, maar zaterdag krijgen we weer een herkansing.

Het 2de kwam tekort tegen een geroutineerd SKF 3: 10 -15