Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie – vacatures

Sponsoring is een mooi instrument om bekendheid en een netwerk te creëren voor de sponsor en tegelijkertijd bij te dragen aan het mogelijk maken van trainings- en wedstrijdfaciliteiten voor de ruim 300 korfbal-leden van Oost-Arnhem. Graag gaan wij met u op zoek naar maatwerk sponsorarrangementen.

Wat doen wij?

Wij maken graag een afspraak met u om een sponsorvoorstel voor te bereiden die past bij de wens van uw bedrijf. Oost-Arnhem is een club met een roemruchte geschiedenis (Europees kampioen, landskampioen) en bovendien een zeer gezellige en groeiende club met ruim 300 leden. Onze teams spelen landelijk en regionaal en zorgen voor veel exposure, zowel op het veld, in de zaal als digitaal. Graag zoeken wij samen met u naar een passend voorstel waar wij allebei blij worden.

Wat gebeurt er met de sponsorbijdragen?

De sponsorbijdragen worden ingezet om optimale trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden te realiseren. Zo hebben wij sinds seizoen 2016 nieuwe kunstgrasvelden en hebben we ook sinds 2016 een geheel nieuwe kledinglijn voor alle teams. De trainers worden opgeleid om de trainingen nog leuker te maken en naast de topsport ook een gezellige breedtesportvereniging te zijn.

De sponsorbijdragen worden ook ingezet om veel activiteiten te organiseren: Internationaal Jeugdtoernooi, kampweekend, koppelschieten en allerlei feestactiviteiten.

Uitnodiging?

Wilt u samen met ons onderzoeken hoe we voor u en voor ons een goede match kunnen maken en samen kunnen scoren of wilt u de club een warm hart toedragen? Wij gaan graag met u in gesprek om u als sponsor bij onze vereniging te mogen verwelkomen!
U kunt contact opnemen met de sponsorcommissie: sponsoring@oost-arnhem.nl

© 2023 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.