Sponsormogelijkheden en Sponsorprijzen

Sponsormogelijkheden en Sponsorprijzen

Sponsormogelijkheden bestaat in vele vormen en maten bij Oost-Arnhem. Het is altijd maatwerk, zowel in exposure, als in financiën. Met elke sponsor zoeken wij samen naar de best passende vorm. Voorbeelden zijn:

  • kleding-/shirtsponsor
  • bordsponsor veld en zaal
  • evenementensponsor
  • dug-out sponsor
  • scorebordsponsor
  • vriend van Oost-Arnhem
  • sponsor in beeld
  • partnersponsor

Hoofdsponsor (budget op aanvraag)
Als hoofdsponsor zijn er verschillende sponsoropties waar al onze registers open gaan. Een hoofdsponsor kan kiezen uit kledingsponsoring van de selectie en/of een competitieteam naar keuze. Ook maken wij graag een afspraak om de bedrijfsnaam goed uit te dragen via sponsorborden, exposure op de website en onze PR- en mediakanalen.

Shirtsponsor (budget vanaf € 100,- tot € 1.000,-)
Al voor 100,- is het mogelijk om een team te sponsoren, afhankelijk van uw wensen. Voor een bedrag tussen de € 100,- en € 1.000,- per jaar adopteer je een team bij Oost-Arnhem. De minimale termijn voor shirtsponsoring is drie jaar. Onze shirtsponsors zijn speciaal voor ons omdat zij een team hebben geadopteerd en dat laten we zien door ruime exposure te geven via al onze communicatiekanalen.

Bordsponsor (budget vanaf 55,-)
Met bordsponsoring is er een constante zichtbaarheid voor bezoekers op zowel het eigen veld als tijdens wedstrijden in de zaal (Valkenhuizen). De minimale termijn van bordsponsoring is een jaar. Wij hebben 2 opties voor sponsorborden:

  • full color sponsorbord met een afmeting van 300 x 75 cm langs het hoofdveld van Oost-Arnhem
  • full color bord van 140 x 40 cm voor de zaalcompetitie bij de thuiswedstrijden in sportcentrum Valkenhuizen

De eenmalige aanschafkosten (incl. printkosten) zijn:
Binnenbord € 55,- (excl. BTW)
Buitenbord € 195,- (excl. BTW)

Evenementensponsor (budget vanaf € 30,-)
Er zijn verschillende evenementen u kunt sponsoren. Wij organiseren jaarlijks een internationaal jeugdtoernooi, een schoolkorfbaltoernooi, een jeugdkamp voor de leden, een koppelschiet-toernooi en elke week zijn er mogelijkheden om wedstrijdsponsor te worden met het doneren van een wedstrijdbal. Met een advertentie van € 30,- kunt u zich al presenteren in de toernooi brochure van het Internationale Jeugdtoernooi. Prijzen in overleg.

Dug-out sponsoring
De dug-outs langs het veld zijn beschikbaar om uw bedrijfsnaam te dragen. Prijzen in overleg.

Scorebord sponsoring
Langs het veld van Oost/Arnhem kan uw bedrijfsnaam op het scorebord komen te staan. Prijzen in overleg.

Vriend van Oost-Arnhem (budget vanaf € 50,-)
Iedereen die OA een warm hart toedraagt, kan Vriend van Oost-Arnhem worden. Vrienden, vriendinnen, opa’s, oma’s, vaders, moeders, buren, etc. Ook bedrijven, teams en commissies kunnen lid worden van de Vrienden van Oost-Arnhem. We nodigen je van harte uit om € 50,- (meer mag ook) te storten en je aan te melden via het aanmeldingsformulier. Als vrienden van Oost-Arnhem, bepaal je samen waar de opbrengst naar toe gaat. Dit kan gaan naar inrichting in het clubgebouw, kleding voor trainers, een korfbalclinic, etc., het is de keuze van de Vrienden hoe het budget wordt verdeeld.


Als Vriend van Oost-Arnhem komt uw (bedrijfs)naam op de website en op het Vrienden van Oost-Arnhem-bord.

Sponsor in Beeld (budget vanaf € 100,-)
Zichtbaarheid is waar het u om gaat! U wilt uw goede naam, merk en producten onder de aandacht brengen van iedereen die te maken krijgt met Oost-Arnhem. Wellicht richt u zich voornamelijk op consumenten of juist op ondernemers? Het gaat u in beide gevallen om de zichtbaarheid van uw naam! Voor deze ondernemers bieden we tal van oplossingen die zich erg eenvoudig laten combineren. Zo kunt u denken aan een reclamebord in combinatie met teamsponsoring of een presentatie in de weekbrief of op onze sponsor-televisie in het clubgebouw. Zeker rondom de wedstrijden van ons eerste team kunnen we voor u op diverse manieren grote groepen consumenten bereiken.

Oost-Arnhem Partnersponsor (Budget vanaf € 500,-)Voor onze partnersponsoren betekent de sponsoring van Oost-Arnhem vaak veel meer dan alleen invulling geven aan zichtbaarheid of deelnemen in ons netwerk. De partnersponsoren kiezen voor een herkenbare strategie en voelen zich verantwoordelijk voor de financiering van een vast omschreven deel van onze vereniging. Denkt u aan het financieren van ons jeugdkamp, het mogelijk van clinics voor zowel sporters als trainers, onze jeugdopleiding, het aantrekkelijk maken van ons sportcomplex voor leden en bezoekers. Voor deze sponsoren hebben we extra mogelijkheden om all-in deals te sluiten.

Ook kunnen deze sponsoren gebruik maken van de mogelijkheden om te adverteren op onze sponsor-televisie in ons clubgebouw en onze goed bekeken livestream van de wedstrijden van onze eerste team. Daarnaast kunnen we onze social-media community kennis laten maken met uw bedrijf. Het bereik is enorm. Graag onderzoeken wij het pakket dat bij u als partnersponsor past.

Voor meer informatie en tarieven neemt u contact op via sponsoring@oost-arnhem.nl.

IMG_5235-e1473590828252-1500x630

© 2023 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.