Vrienden van Oost-Arnhem – ‘club van 100’

Vrienden van Oost-Arnhem – ‘club van 100’

Ben jij al lid van de Vrienden van OA – ‘club van 100’?

Draag jij OA een warm hart toe? Wil jij op een of andere financiële manier toch nog iets bijdragen aan het heden en de toekomst van OA? Dan zou de ‘club van 100’ misschien wel iets voor jou zijn!

Hoe werkt e.e.a.

Wil je laten zien dat je Vriend van OA bent en graag deelneemt aan de ‘club van 100’ stuur dan een e-mail naar sponsoring@oost-arnhem.nl

Wij sturen je dan een aanmeldingsformulier ‘club van 100′ Oost-Arnhem die je dan kan invullen en ons retour kan sturen.

De opbrengst van de Vrienden van OA – ‘club van 100’ komt ten goede aan zaken waar de hele vereniging van profiteert (dus breedte- en topsport) en die niet gedekt zijn via de normale begroting.

Wie kan er lid worden?

Iedereen, ECHT iedereen; (oud) OA-ers, oma’s, opa’s, moeders, vaders, tantes, ooms, buren, bedrijven, maar ook een groep vrienden, een team, een commissie, etc. etc.

Wat is jouw/jullie bijdrage? Bijna goed 😊 € 99,96 per jaar. Maandelijks zal Oost-Arnhem, per automatische incasso,       € 8,33 van je betaalrekening afschrijven. Op jaarbasis is dat dan € 99,96. Oost-Arnhem zal dit, zonder tegenbericht, maandelijks blijven doen. Zolang wij dus automatisch mogen blijven incasseren blijf jij/jullie lid van de Vrienden van OA – ‘club van 100’.

Wie zijn Vriend van Oost-Arnhem?

Zie, vooralsnog, hiervoor het sponsorbord Vrienden van OA – ‘club van 100’ in ons clubhuis de Oase.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Vrienden van OA – ‘club van 100’ neem dan contact op via

e-mail sponsoring@oost-arnhem.nl

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.