Vrienden van Oost-Arnhem – de Club van 50

Vrienden van Oost-Arnhem – de Club van 50

Ben jij al lid van de Vrienden van Oost-Arnhem?

De meeste leden en ouders van leden zijn nauw betrokken bij onze vereniging en doen al veel om van Oost-Arnhem de ambitieuze, gezellige en warme vereniging te maken die we zijn. We hebben al veel bereikt: nieuwe velden, een nieuwe kledinglijn, een nieuwe website, nieuwe sponsoren, een nieuw dak op ons clubhuis, een flinke aanwas van jeugdleden door de organisatie van het schoolkorfbal, kampioenschappen en last but not least een totale renovatie van ons clubhuis!

Dit allemaal zou niet gelukt zijn zonder de inzet van veel vrijwilligers. En nu smaakt dit naar meer zodat we nog trotser kunnen worden. Graag willen we in 2019 het clubhuis gepimpt hebben omdat de club dan 90 jaar bestaat. We willen onszelf en onze gasten natuurlijk met dit jubileumjaar trakteren op een mooi clubhuis.

Om onze plannen samen te realiseren, hebben we middelen nodig om in de volle breedte de topclub te worden die we graag willen zijn. Daarom hebben we een Vrienden van oost-Arnhem-club opgericht, die er aan bijdraagt om deze plannen en onze wensen voor de toekomst voor elkaar te krijgen.

Hoe werkt de Vrienden van Oost-Arnhem-club

Wil je laten zien dat je Vriend van Oost-Arnhem bent dan doneer je € 50,- via dit inschrijfformulier De Vrienden van Oost-Arnhem beslissen samen hoe wij  donaties gaan besteden. Daarvoor kunnen de Vrienden ideeën aandragen. Wij organiseren een moment waarop jullie als Vriend van Oost-Arnhem de keuze maken.

De opbrengst van de Vrienden van Oost-Arnhem-club komt ten goede aan zaken waar de hele vereniging van profiteert (dus breedte- en topsport) en die niet gedekt worden via de normale begroting. Denk dan bijvoorbeeld aan bijdragen aan inrichting van ons nieuwe clubhuis, speciaal materiaal voor de jeugd, het kamp, verfraaien van het clubhuis, trainingsjassen voor jeugdtrainers, clinics voor trainers/spelers. Met andere woorden, heel OA profiteert van de opbrengsten van jullie donatie èn je denkt mee over de bestedingen van de inkomsten van de Club van OA.

Wie kan er lid worden?

Iedereen die OA een warm hart toedraagt, kan lid worden. Vrienden, vriendinnen, opa’s, oma’s, vaders, moeders, buren, etc. Ook bedrijven, teams en commissies kunnen lid worden van de Vrienden van Oost-Arnhem.

Wat zijn de kosten? De kosten bedragen € 50 (meer mag altijd per jaar. Je machtigt OA om deze bijdrage af te schrijven van je bank- of girorekening. Het lidmaatschap van de Club van OA wordt aangegaan voor minimaal één jaar. Als dat jaar voorbij is, ontvang je een mailtje met de mededeling dat je lidmaatschap verlengd wordt, tenzij je reageert dat je je bijdrage wilt stopzetten. Daarom is het natuurlijk wel van belang dat wij over je juiste gegevens beschikken.

vrienden van bords

Hoe kan je lid worden?

Wil je Vriend van Oost-Arnhem worden: Welkom bij de Club! Het inschrijfformulier vind je hier of mail naar sponsoring@oost-arnhem.nl. Lever het volledig ingevulde en ondertekende formulier in bij één van de leden van de sponsorcommissie of het bestuur.

Wie zijn Vriend van Oost-Arnhem

1. Multicopy Arnhem
2. Familie van der Honing
3. Melvin, Tamara, May-Britt, JayLinn
4. Bauke Beertema
5. Ritse
6. Beekdal Lyceum
7. Ans ten Broek
8. Toon ten Broek
9. Jan van Dijk
10. Gerrit Steenbergen
11. Dolly Steenbergen
12. Rob van het Kaar
13. Ans van het Kaar
14. Allgrafix, Harry Slendebroek
15. Townsville
16. ouders A3 seizoen 2018/2019
17. Guido Goed Geregeld!
18. Babs Bruil

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Club van 50, neem dan contact op via e-mail sponsoring@oost-arnhem.nl.

© 2023 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.