Kledinglijn

Kledinglijn

Wedstrijdkleding

Het wedstrijdtenue van Oost-Arnhem bestaat uit een wit rokje/broekje en een blauw shirt met het logo van Oost-Arnhem op de borst. Het wedstrijdshirt krijg je via het team waarin je komt te spelen. Het rokje/broekje koop je zelf. Mogelijk kun je ook de beschikking krijgen over een inschietshirt als er een sponsor is van een team. Dit inschietshirt wordt rondom de wedstrijden gebruikt. Als er geen sponsor van een team is kunnen de inschietshirts als team gezamenlijk aangeschaft worden. Als iedereen hetzelfde inschietshirt heeft, vergroot dat de uniformiteit en uitstraling. Voor informatie en advies hierover kunt u contact opnemen met: Ruud Bekkers, e-mail kledinglijn@oost-arnhem.nl.

Borg

Voor het lenen van het door Oost-Arnhem beschikbaar gestelde wedstrijdshirt en de eventuele overige sponsorkleding, betaal je eenmalig € 15,- borg. Meer informatie of de borg kun je hier vinden.

Webshop

Onlykorfbal.nl is niet alleen shirtsponsor van ons B1 team maar is ook onze leverancier van onze wedstrijdshirts, onze kleding en sportattributen. Wil je een inschietshirt, sporttassen of Oost-Arnhem sportkleding, kijk dan in de webshop van Craft. Hier kun je als lid van Oost-Arnhem met 10% korting je kleding en/of sportattributen kopen.

Bij het begin van het veldseizoen en bij het zaalseizoen presenteert onlykorfbal.nl altijd een uitgebreide korfbalschoencollectie die je ter plekke kunt passen en kopen! Via de webshop kan je kleding, schoenen en sportattributen (met en zonder Oost-Arnhem logo) bestellen.

Informatie

Informatie en/of advies over de kledinglijn of over de aankoop van sportattributen, zie de contactpersoon aan de zijkant.

Leden

no image found

Ruud Bekkers

Mail mij
06-51862680

Anita van Tuil


© 2023 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.