Kledinglijn

Kledinglijn

wedstrijdtenue

Het wedstrijdtenue van OA bestaat uit een blauw wedstrijdshirt met het logo van OA op de borst en een wit rokje/broekje.

clubkleding

Onder ‘clubkleding’ verstaat OA alle (gesponsorde) kleding (inschiet- en wedstrijdshirt, sportrokje en -broekje, trainingspak e.d.) en alle overige (gesponsorde) artikelen, (bijv. sporttas, shirttas, ballentas, bidonrek, etc.)  die OA in gebruik geeft aan haar speelsters, spelers en technische stafleden.

Alle speelsters en spelers krijgen, aan het begin van het seizoen minimaal een wedstrijdshirt uitgereikt en per team een shirttas met daarin een lijst met de uitgereikte clubkleding en de wasvoorschriften.

OA heeft met ingang van het seizoen 2023 – 2024 een nieuwe sponsor- en kledingcommissie. Op termijn gaan alle speelsters, spelers en technische stafleden van alle teams hier iets van merken. De sponsorcommissie streeft ernaar om alle spelende teamleden te voorzien van een gesponsord wedstrijdshirt en daar waar mogelijk meer.

clubshop

Korfbaltotaal.NL is niet alleen wedstrijdshirtsponsor en meer van OA A1. Korfbaltotaal.NL is ook onze kledingsponsor in zijn algemeenheid en levert via onze eigen clubshop op de website van OA alle overige clubkleding.

nieuwe wedstrijd- en inschietshirts

Vanaf heden heeft het Bestuur in samenwerking met de kledingcommissie gekozen voor een nieuwe look van de wedstrijd- en inschietshirts. Voldeden de oude shirts dan niet? Zeker wel. Er zijn 2 redenen waarom er gekozen is voor een nieuwe look.

1. De lifecycle Progress waaronder de oude shirts vallen stopt per 2024.

2. De levertijden voor deze shirts was te lang. +/- 8 tot 10 weken en soms nog langer. De reden van deze lange levertijd was dat deze shirts werden gesublimeerd (een zeer mooie techniek) i.p.v. bedrukt. De levertijd brengen wij nu terug naar maximaal 3 weken.

  

borg ‘clubkleding’

Voor het gebruiken van de door OA beschikbaar gestelde ‘clubkleding’ betalen alle speelsters en spelers eenmalig € 15,- borg. Deze borg is bedoeld als dekking voor het gebruik van de ter beschikbaar gestelde ‘clubkleding’ maar is zeker niet de vervangingswaarde daarvan.

Alle speelsters, spelers en technische stafleden zijn zelf verantwoordelijk voor de door OA beschikbaar gestelde ‘clubkleding’. Bij onherstelbare beschadiging of verlies van ‘clubkleding’ moet men de vervanging daarvan zelf betalen. M.a.w. wees met zijn allen zuinig en voorzichtig op onze ‘clubkleding’.

betalen borg

Het betalen van de borg gaat via een online formulier, klik daarvoor hier. Nadat het formulier is ingevuld en je online hebt betaald zal de kledingcommissie contact met je opnemen voor het passen van, in ieder geval, het wedstrijdshirt.

terug ontvangen borg

Als je besluit te stoppen als spelend lid en jij jouw ‘clubkleding’ hebt ingeleverd bij de kledingcommissie, dan kan jij jouw borg terugvragen via het retourformulier, klik daarvoor hier. De borg ontvang je dan binnen drie weken retour.

Deze afspraak geldt ook voor alle speelsters/spelers van de selectie van OA (OA 1&2).

De taken van de kledingcommissie zijn:

  • Jaarlijks zorgen dat men alle clubkleding inlevert.
  • Controleren van alle ingeleverde clubkleding.
  • Inventariseren van de benodigde clubkleding voor het volgende seizoen + bestelling doorgeven aan de sponsorcommissie.
  • Aan het begin van het nieuwe seizoen uitreiken van alle clubkleding.
  • Het erop toezien dat alle speelsters/spelers en stafleden zich houden aan de afspraken rondom clubkleding.

In de kledingcommissie zitten:

  • Anita van Tuil
  • Astrid Koens
  • Esther Emons
  • Petra Martens

e-mail: kledinglijn@oost-arnhem.nl

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.