Sponsoring

Sponsoring

Sponsoren kennen we bij Oost-Arnhem in verschillende soorten en maten. Sommigen kiezen voor een eenmalige bijdrage bij een evenement (Jeugdtoernooi of Jeugdkamp), anderen zetten hun kwaliteit in via materiële sponsoring, zijn bordsponsor of zijn lid van ‘de Vriendenclub van Oost-Arnhem‘. Weer anderen dragen Oost-Arnhem ‘gewoon’ een warm hart toe of zoeken naar mogelijkheden om exposure te krijgen via onze PR kanalen.

Een ding hebben ze allemaal gemeen: ze worden enorm gewaardeerd door heel onze vereniging. Met elkaar maken we geweldige dingen mogelijk. Zo sporten wekelijks onze jeugd en seniorenteam tegen een laagdrempelig lidmaatschapstarief, zijn er veel activiteiten voor leden, worden alle teams keurig aangekleed, hebben we een selectie die tot de top van Nederland behoort en prijzen we ons gelukkig met een mooi sportcomplex, de Oost-Arnhem Arena. Onze sponsoren zijn hierbij belangrijke pilaren onder ons succes. Belangrijk, omdat onze sponsoren bijdragen aan onze ambitie om bij de top van Nederland te horen en belangrijk om de gezelligste vereniging van Nederland te zijn èn te blijven en dat ook uit te stralen.

Wij zijn dankbaar voor alle ondersteuning, maar we hebben ook echt iets te bieden. Voor iedere sponsor een pakket dat past bij zijn of haar doelstellingen. We willen echt bijdragen aan het succes van uw bedrijf!

Hoe dan we dat?
Wij stellen voor iedere sponsor een op maat gesneden sponsorpakket samen, dat aansluit bij uw doelgroep en ons beider doelstelling! Wij stralen zowel topsport als breedtesport uit en vooral positiviteit met een aantrekkelijk scorend vermogen!

 

© 2023 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.