Jeugdkamp

Jeugdkamp

Wie wil de zomervakantie nou niet beginnen met een gezellige week op kamp samen met je korfbalvriendjes en vriendinnetjes? Elk jaar organiseert de Kampcommissie een spetterend begin van de zomervakantie. Alleen om dit kamp zou je al willen korfballen bij Oost-Arnhem.

Vanaf vrijdag 26 oktober is het mogelijk om je aan te melden voor het jeugdkamp 2019. Dit jaar gaan wij in de week van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 13 juli 2019 naar groepsaccommodatie Klonie in Ellertshaar. De locatie is voor sommige deelnemers een ‘oude bekende’. In 2017 zijn we daar ook al geweest en hebben we genoten van de mooie faciliteiten en omgeving.
Afgelopen 2 jaar hebben we gemerkt dat vooral bij de jongere jeugd er veel nieuwe gezichten waren. Zij kennen deze locatie nog niet en voor hen is dus alles nieuw. Van de jeugd die er destijds wel bij was, hebben we veel positieve reacties ontvangen over de locatie. Dus hebben we besloten om na 2 jaar weer terug te gaan.

Wordt het dan meer van hetzelfde? Nou, als jullie de kampcie inmiddels kennen, weten jullie dat wij elk jaar weer nieuwe programmaonderdelen introduceren! Tradities zijn er om afgeschaft te worden. Je zult dus merken dat we in Ellertshaar weer met de nodige verrassingen zullen komen. Daarnaast, waar we ook zitten, het is super om te zien dat de kinderen van alle leeftijdsgroepen samen optrekken en genieten.

Kosten
De kosten voor een gehele week zijn 160 euro per deelnemer. Gaat er een 2e deelnemer mee uit 1 gezin dan zijn de kosten voor het 2e kind 130 euro. Voor het 3e kind uit 1 gezin zijn de kosten 100 euro. In overleg is het mogelijk om een halve week mee te gaan (zaterdag tot woensdagochtend). Hiervoor zijn de kosten 80 euro, maar dan maak je niet het laatste deel van het jeugdkamp mee. Dat is natuurlijk jammer en daarom hopen we dat iedereen de hele week mee gaat! De ervaring leert dat de afgelopen dat bijna iedereen een hele week mee gaat.

Vanaf januari 2019 gaan wij kosten maken voor het verblijf in Ellertshaar. Heb jij je aangemeld en meld jij je na 1 januari 2019 toch nog af, dan zullen wij genoodzaakt zijn om de gemaakte (verblijfs)kosten in rekening te brengen. Wij hopen natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn. Immers willen wij weer met een grote groep feest vieren. Vorig jaar was dat met een record aantal van bijna 120 kinderen en leiding.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, kan je altijd terecht bij de kampcie (of mail naar kampcie@oost-arnhem.nl)

Wij hopen dat ook jij weer meegaat!! Klik hier om je direct aan te melden

Kampcie
Rick Verdouw, Nynke Lokhorst, Carin van der Hoeven, Niels Jansen, Jeroen Polman en Bas van de Pijpekamp

no image found

Carin van der Hoeven-Mosselman


Afgeschermd

no image found

Rick Verdouw


Afgeschermd

no image found

Nynke Lokhorst

no image found

Jeroen Polman


© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.