Jeugdkamp

Jeugdkamp

Wie wil de zomervakantie nou niet beginnen met een gezellige week op kamp samen met je korfbalvriendjes en vriendinnetjes? Elk jaar organiseert de Kampcommissie een spetterend begin van de zomervakantie. Alleen om dit kamp zou je al willen korfballen bij Oost-Arnhem.

Vanaf vrijdag 25 oktober is het mogelijk om je aan te melden voor het jeugdkamp 2020. Dit jaar gaan wij in de week van zaterdag 11 juli tot en met zaterdag 18 juli 2020 naar groepsaccommodatie Land van Kleef in Loon op Zand. Deze locatie hebben we nog niet eerder bezocht en dat maakt het natuurlijk extra leuk en spannend. Tijdens de zoektocht naar een leuke nieuwe locatie, waren we direct “verliefd” toen we daar werden rondgeleid. Als je de foto’s op de site van deze accommodatie ziet, snap je vast wel waarom!

Een nieuwe locatie nodigt natuurlijk uit om ook nieuwe activiteiten te gaan verzinnen. Je zult dus merken dat we in Loon op Zand weer met de nodige verrassingen zullen komen. Daarnaast, waar we ook zitten, het is super om te zien dat de kinderen van alle leeftijdsgroepen samen optrekken en genieten.

Kosten

De kosten voor een gehele week zijn 165 euro per deelnemer. Gaat er een 2e deelnemer mee uit 1 gezin dan zijn de kosten voor het 2e kind 132,50 euro. Voor het 3e kind uit 1 gezin zijn de kosten 100 euro. In overleg is het mogelijk om een halve week mee te gaan (zaterdag tot woensdagochtend). Hiervoor zijn de kosten 85 euro, maar dan maak je niet het laatste deel van het jeugdkamp mee. Dat is natuurlijk jammer en daarom hopen we dat iedereen de hele week mee gaat! De ervaring leert dat de afgelopen jaren bijna iedereen een hele week mee gaat.

Vanaf januari 2020 gaan wij kosten maken voor het verblijf in Loon op Zand. Heb jij je aangemeld en meld jij je na 1 januari 2020 toch nog af, dan zullen wij genoodzaakt zijn om de gemaakte (verblijfs)kosten in rekening te brengen. Wij hopen natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn. Immers wij willen heel graag weer met een grote groep feest vieren. Vorig jaar waren we met een hele grote groep van bijna 110 kinderen en leiding.

Oja, en ben even vergeten hoe leuk de vorige editie is geweest of ga je voor de eerste keer mee? klik hier voor de jeugdkampfilm 2019

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, kan je altijd terecht bij de kampcie (of mail naar kampcie@oost-arnhem.nl)

Wij hopen dat ook jij weer meegaat!!

Kampcie
Rick Verdouw, Jesse de Graaf, Carin van der Hoeven, Mats Filius, Jeroen Polman en Bas van de Pijpekamp

no image found

Carin van der Hoeven-Mosselman

no image found

Rick Verdouw


Niels Jansen

no image found

Jeroen Polman


© 2023 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.