Ledenadministratie

Ledenadministratie

Het lidmaatschap van Oost Arnhem loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het volgende kalenderjaar. De contributiebijdrage is afhankelijk van leeftijd en team en de contributie wordt via automatische incasso geïnd. Aanmeldingen en wijzigingen kunnen doorgegeven worden bij de secretaris: secretaris@oost-arnhem.nl.

Contributie per maand

Senioren € 31,95
Junioren € 25,55
Aspiranten € 19,40
Pupillen € 18,05
Welpen € 10,00
Kangoeroe Klub € 10,00
Midweek € 17,45
Niet spelend lid € 9,20
Donateur (per jaar) € 40,00

Lidmaatschap opzeggen?

Het lidmaatschap van Oost-Arnhem loopt altijd van 1 juli tot en met 30 juni van het volgende kalenderjaar en wordt zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het lidmaatschap kan schriftelijk opgezegd worden een maand voordat het verenigingsjaar afloopt, dus voor 1 juni. Indien het lidmaatschap tussentijds wordt opgezegd, is men ten minste drie maanden contributie verschuldigd.

Het bovenstaande geldt ook wanneer men tijdens het seizoen het lidmaatschap wil omzetten naar een ander soort lidmaatschap. Je kunt het lidmaatschap opzeggen door een mail te sturen naar onze secretaris.

Aanmeldingsformulier

Download hier het Oost-Arnhem aanmeldformulier.

Automatische incasso

Download hier het automatische incassoformulier.

Deelnameformulier "Club van 100"

Download hier het Club van Honderdformulier.

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.