Oost-Arnhem sponsorbeleid

Oost-Arnhem sponsorbeleid

Sportsponsoring is een zeer mooi instrument waarmee wij onze en uw communicatiestrategie kunnen ondersteunen. Het stelt u in staat om uw bedrijfsnaam, product, of dienst dynamisch te presenteren via ons netwerk en onze exposure, terwijl u ook een belangrijke rol speelt als supporter van uw favoriete sportclub, of team.

Onze sponsoren zijn belangrijke pilaren onder ons succes. Belangrijk omdat sponsoren bijdragen aan onze ambitie om bij de top van Nederland te horen en belangrijk om de gezelligste vereniging van Nederland te blijven en dat ook uit te stralen.

Met onze ruim 300 leden en een ruime achterban hebben wij uw hulp nodig en kunnen we zeker ook u helpen.
Het sponsorbeleid van Korfbalvereniging Oost-Arnhem staat voor een samenwerking waarbij zowel u als Oost-Arnhem voordeel behalen. Om dat te bereiken willen we een relatie met u opbouwen, meer met u doen dan alleen over geld praten. Zo horen we graag van u wat uw verwachtingen zijn van sponsoring, zodat we samen voordeel hebben. Wij gaan graag met u in gesprek om voor uw bijdrage een pakket aan goede tegenprestaties te vinden die voor u effect hebben.

Verenigingsbeleid = sponsorbeleid

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling. Voor Oost-Arnhem is dat niet anders. Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele korfbalclub: topsport en breedtesport. Sterker nog, het verenigingsbeleid = het sponsorbeleid. Met andere woorden: de keuzes die zijn gemaakt binnen het verenigingsbeleid vormen het uitgangspunt voor de sponsormogelijkheden binnen de club. Zo streven we er bijvoorbeeld voortdurend naar om het ‘clubkader’ (trainers, coaches, enzovoort) te verbeteren door opleiding, coaching en begeleiding. Maar ook tastbare zaken zoals een verzorgde, moderne accommodatie worden mede betaald uit sponsorgelden.
De sponsorresultaten zijn dus direct zichtbaar. Niet alleen in de ontwikkeling van de club, maar vooral ‘fysiek’ in de vorm van communicatie-uitingen in en om de velden en het clubhuis.

Voor meer informatie en tarieven neemt u contact op via sponsoring@oost-arnhem.nl.

Sponsorbord

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: Cherry Hosting