Actemium nieuwe bordsponsor Oost-Arnhem

Actemium nieuwe bordsponsor Oost-Arnhem

De komende drie jaar siert Actemium met sponsorborden langs het veld en in de zaal ons wedstrijdtoneel. Daan Teubler, naast speler van de selectie, is óók trotse werknemer van Actemium in Doetinchem en via hem kwam het contact tot stand. Actemium en Oost-Arnhem zijn beiden twee ambitieuze organisaties en willen het hoogste bereiken, past mooi bij elkaar!

Daan Teubler trotse medewerker van Actemium!

Mooi dat wij een sponsorovereenkomst en verbintenis met elkaar zijn aangegaan voor de komende drie jaar!

Wie is Actemium?
omdat beweging vooruitgang betekent
Actemium is een wereldwijd netwerk dat er op gericht is om de industriële prestaties te verbeteren. Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, in bedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid.

Eén van de oplossingen die Actemium biedt is building technologies, alle denkbare elektrotechnische-, communicatie-, beveiligingsinstallaties en gebouwautomatisering.

Wil je meer weten kijk op de website van Actemium

Nog meer sponsornieuws?

De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te brengen van bedrijven die Oost-Arnhem willen ondersteunen in al haar activiteiten.

Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

#korfbal #elektrotechniek #Actemium

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.