GABA Verzekeringen nieuwe sponsor Oost-Arnhem

GABA Verzekeringen nieuwe sponsor Oost-Arnhem

GABA Verzekeringen gaat de komende drie jaar een mooie sponsorovereenkomst aan met Oost-Arnhem. Via een enerverende zaalwedstrijd van Oost-Arnhem 1 zijn wij in contact gekomen met Constantijn Jakobs van GABA Verzekeringen. Hieruit is een driejarige verbintenis uitgerold waar wij beiden vrolijk van worden.

De komende drie jaar hangen er sponsorborden van GABA langs het veld in de zaal en Oost-Arnhem 4 gaat met het logo van GABA op de borst trots de strijd aan. Hiernaast is GABA Verzekeringen 2 maal wedstrijdsponsor van een thuiswedstrijd  aankomend zaalseizoen. Hiernaast levert GABA Verzekeringen de koffiebekers voor ons clubhuis met het logo van GABA. Zo versterken wij elkaar in exposure en mogelijkheden. Goed geregeld!

Goed geregeld!

Wie is GABA Verzekeringen
GABA Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsadviseur sinds 1938. Een echt familiebedrijf gevestigd aan de Velperweg 67 te Arnhem. GABA bestaat uit verschillende onderdelen: Hypotheken, Makelaardij en Verzekeringen. GABA Verzekeringen adviseert en bemiddelt in alle soorten verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Op basis van een gedegen analyse, liefst opgesteld in een persoonlijk gesprek, kan GABA Verzekeringen veel voor u betekenen. Voor standaard verzekeringen maakt GABA Verzekeringen gebruik van hun eigen particuliere-, ondernemers- en ziekteverzuimpakket. Wil je meer weten over de mogelijkheden die GABA Verzekeringen biedt, neem dan snel contact op en kijk voor de contactgegevens op de website www.gaba.nl

Nog meer sponsornieuws?
De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te brengen van bedrijven die Oost-Arnhem willen ondersteunen in al haar activiteiten. Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.