Oost-Arnhem wint gemakkelijk van SKF

De blauw-witten hebben in Veenendaal een simpele overwinning behaald,  maar dat zag er in het  niet naar uit. SKF begon veel  scherper en feller aan de wedstrijd. Wij hadden moeite met de verdedigende taken en mede ook door niet met scherp te schieten moesten wij steeds in de achtervolging. Aan het einde van de 1ste helft  kreeg Oost-Arnhem steeds meer controle over de wedstrijd  met  als gevolg dat we een tussenstand van 7 – 9 bij rust hadden.

In de rust nog wat puntjes aanscherpen om SKF niet de gelegenheid te geven dat er wat te halen valt en dat was niet tegen dovemansoren gericht. Oost-Arnhem schoot uit de startblokken  en de voorsprong  werd alsmaar groter, bij SKF was het geloof verdwenen en bij Oost-Arnhem werd er naar hartelust gecombineerd om de score uit te bouwen. Een vermelding waard is het feit dat Fenna na een jaar blessureleed haar speelminuten mocht maken en ook nog 2 doelpunten maakte.

Oost-Arnhem begint  steeds beter zijn draai te vinden en dat is ook nodig met het zaalseizoen voor de deur. De eindstand  van 16 – 23 was een juiste afspiegeling  van deze wedstrijd.

Het 2de kreeg een 23 – 17 nederlaag  te verwerken tegen de naaste concurrent  Unitas.