Fieten Olie nieuwe sponsor van Oost-Arnhem

Fieten Olie nieuwe sponsor van Oost-Arnhem

We zijn trots te melden dat Fieten Olie de komende drie jaar sponsor is van Oost-Arnhem. Via familie van Willemien Kragt zijn we tot een hele mooie sponsorovereenkomst gekomen. De komende drie jaar hangen sponsorborden van Fieten Olie langs ons veld en in de zaal. Daarnaast sponsort Fieten Olie het aankomend jaar de reiskosten van de Oost-Arnhem selectie! Hoe mooi is dat!

U snapt dus wel dat de selectie brandstof tankt bij Fieten Olie, de goedkoopste plek om te tanken!

De selectie tankt vanaf nu bij Fieten Olie Velp

Wat en wie is Fieten Olie?

Fieten Olie is een tankstation dat 42 vestigingen in heel Nederland heeft. Het dichtstbijzijnde tankstation voor onze Oost-Arnhemmers is gevestigd in de Schoolstraat 57 in Velp. U weet dus nu waar u uw eerstvolgende tankbeurt kunt doen. Naast een tankstation is er ook een shop gevestigd, elke dag tot 21.00 uur geopend.

Wil je meer weten over Fieten Olie, waar ze zitten, wat de brandstofprijzen zijn, check de website van Fieten Olie.

Nog meer sponsornieuws?

De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te brengen van bedrijven die Oost-Arnhem willen ondersteunen in al haar activiteiten. Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem gerust contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.