Online aftrap jeugdkamp 2021

Online aftrap jeugdkamp 2021

Update 11 oktober: Met een online Pub Quiz (via Kahoot) maken we er een “thuisfeestje” van. Instructies worden begin deze week via de trainers (team apps) gedeeld.

Origineel bericht:

Elk jaar organiseert de Kampcie vlak voor het zaalseizoen de aftrap voor het aanmelden van het jeugdkamp. Dit jaar wordt het georganiseerd op de laatste trainingsavond van het veldseizoen: vrijdag 16 oktober. Daarna is het direct mogelijk om je aan te melden voor de editie van 2021. Het volgende jeugdkamp zal plaats vinden van 24 t/m 31 juli 2021.

Met de locatie Ommen hebben we overigens al afspraken gemaakt, indien het Jeugdkamp door Corona maatregelen wederom niet door kan gaan. Dan mogen we de reservering doorschuiven naar 2022.

Door de maatregelen rond Corona is het niet verantwoord om de aftrap te doen op ons sportpark. Daarom hebben we ervoor gekozen om een ONLINE PUB QUIZ te gaan organiseren. Als Kampcie zijn we wel gewend om te improviseren toch zal dit best een uitdaging zijn. Binnenkort volgt hierover meer informatie. Reserveer alvast in jullie agenda: Vrijdag 16 oktober, aanvang 18.30 uur.

De jeugdtrainingen zullen deze laatste vrijdag voor de herfstvakantie niet doorgaan!

Heb je nu al een vraag? Stuur dan een mailtje naar kampcie@oost-arnhem.nl of vraag dit aan 1 van de kampcie leden

De Kampcie
Bas, Mats, Jesse, Carin, Lotte, Willemien en Jeroen

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.