Vrienden van Oost-Arnhem verzamelen!

Vrienden van Oost-Arnhem verzamelen!

Vrienden en aspirant-vrienden van Oost-Arnhem, wij hebben jullie nodig! Wij zijn druk bezig met het realiseren van een schitterend gerenoveerd clubhuis en een jubileumcommissie gaat een spetterend 90-jarig jubileumfeest organiseren. Wij hebben al veel bij elkaar gesprokkeld aan subsidies en sponsoren maar wij zijn er nog niet helemaal.

Wij willen graag de laatste punten op de spreekwoordelijke ‘i’ zetten met de inrichting en ook de organisatiekosten van het jubileumfeest. Wij nodigen de aspirant-vrienden dan ook van harte uit om in dit jubileumjaar Vriend van Oost-Arnhem te worden. Voor € 50,- ben je al Vriend (meer mag natuurlijk altijd). Je kunt ook als team Vriend van Oost-Arnhem worden. Welk team is het eerste Vriend-team van Oost-Arnhem? Met alle bij elkaar gebrachte bijdragen, beslissen de Vrienden gezamenlijk waaraan de ‘Vrienden-bijdrage’ aan wordt besteed.

Vrienden van Oost-Arnhem bord

Vorig jaar hebben wij de Vrienden van Oost-Arnhem geïntroduceerd en er hebben zich al 15 vrienden aangemeld. Wie dit zijn is te zien op de website van Oost-Arnhem. Wij hopen dat er massaal gereageerd wordt en de vrienden zich aanmelden. Met alle bijdragen helpen wij een mooie inrichting te krijgen en ook nog een onvergetelijk jubileumfeest. Meld je dus snel aan.

Hoe werkt het aanmelden?

Je kunt je aanmelden via dit inschrijfformulier. De kosten bedragen € 50 (meer mag altijd) per jaar. Je machtigt OA om deze bijdrage af te schrijven van je bank- of girorekening. Het lidmaatschap van de Club van OA wordt aangegaan voor minimaal één jaar. Als dat jaar voorbij is, ontvang je een mailtje met de vraag of je je lidmaatschap wilt verlengen. Daarom is het natuurlijk wel van belang dat wij over je juiste gegevens beschikken.

Wie kan Vriend van Oost-Arnhem worden?

Iedereen kan Vriend worden: vaders, moeders, families, opa’s, oma’s, buren, bedrijven en ook teams! Welk team wordt bijvoorbeeld het eerste team dat zich aanmeldt?

Via de website houden wij je op de hoogte van de aanmeldingen en wij hopen natuurlijk dat ons Vrienden van Oost-Arnhem-bord snel vol is. Wees er snel bij, want vol is vol!

Vragen?

mail naar sponsoring@oost-arnhem.nl

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.