Verbouwing Clubhuis OA nr. 13 Douchevloer en afwerking

Verbouwing Clubhuis OA nr. 13 Douchevloer en afwerking

Dit keer weer meer foto’s (op de site 2, de rest op Facebook). En ik had beloofd te laten zien hoe de stalen draagbalk is geplaatst. Niet te tillen, maar dan maar de hulp ingeroepen van 2 liftjes. Mooi om te zien hoe dat is gegaan. Met dank aan aannemer/fotograaf Dennis.

Een andere vakman is Ben, samen met een maat maakt hij de douchevloer gereed, zandcement-papje, en dan met een rei precies op goede afschot en de juiste hoogte, tegeldikte, afwerken, waarop vervolgens de tegels direct worden aangebracht. Zie ‘t kunstwerkje rondom het doucheputje.

Rob die de zoveelste wandcontactdoos aanbrengt, Dennis 2.0 is druk met het aanbrengen van de deurlijsten en ook hij heeft er plezier in. En Lex schaaft de scherpe randjes van de deuren. De koof boven de bar krijg vorm. Valt de kleur roze je op? Daar komt een koelkast. Er valt nog veel meer te vertellen, zoals de voorbereidingen voor de keuken, aanschaf van apparatuur etc. Volgende week maar weer eens in het clubhuis kijken.

Jouke

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.