Denzo Totaal Onderhoud nieuwe sponsor van Oost-Arnhem

Denzo Totaal Onderhoud nieuwe sponsor van Oost-Arnhem

Het hing al in de lucht en het was al zichtbaar op de korven bij de thuiswedstrijden van Oost-Arnhem. Wij zijn trots te melden dat Dennis Jansen, eigenaar van Denzo Totaal Onderhoud een mooie sponsorovereenkomst is aangegaan met onze club! U heeft de afgelopen weken de vorderingen ons clubhuis kunnen volgen en daar is de naam Denzo vaak gezien. Mede dankzij Denzo krijgen wij dadelijk een clubhuis om trots op te zijn!

Wat en wie is Denzo Totaal Onderhoud?

De naam is bijna niet meer weg te denken bij Oost-Arnhem want wekelijks zien wij deze naam voorbij komen in de updates van het clubhuis door Jouke. De mannen van Denzo, met eigenaar Dennis Jansen voorop, maken er iets van om trots onze gasten dadelijk te mogen ontvangen.

Denzo Totaal onderhoud is een bedrijf dat u helpt bij al uw verbouwingen, van het afhangen van een deur of een compleet nieuwe aanbouw, Denzo regelt het. Omdat Denzo een nauw netwerk van stucadoors, electriciens en loodgieters heeft, verloopt elke verbouwing soepel en volgens planning.
Als u een verbouwing van plan bent of werkzaamheden in het huis wilt doen, u weet nu waar u moet zijn: Denzo Totaal Onderhoud. U kunt na het zaalseizoen zelf het vakwerk bewonderen in het clubhuis!

De naam Denzo zal de komende drie jaar te zien zijn op de korven bij de thuiswedstrijden van Oost/Arnhem 1, 2 en 3 en op de shirts van Oost-Arnhem 3. Daarnaast komt er een mooi sponsorbord langs het veld bij de Oost-Arnhem arena. Het wordt nog mooier langs het veld.

Heb je vragen over klussen in het huis, bezoek de website en neem vooral contact op met Dennis Jansen van Denzo Totaal onderhoud.

Nog meer sponsornieuws?

De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te brengen van bedrijven die Oost-Arnhem willen ondersteunen in al haar activiteiten. Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem gerust contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.