Verbouwing Clubhuis OA nr. 14 Stukadoren

Verbouwing Clubhuis OA nr. 14 Stukadoren

Er is van alles gedaan in het clubhuis afgelopen week. Echt in het oog springend zijn de werkzaamheden van de stukadoor Michiel. Prachtige gladde gipsen wanden, nog eens extra strak glad gemaakt met water en een witterskwast. Het duurt nog tot begin volgende week voordat het stukadoorswerk helemaal klaar is.

De wanden, houten platen in de keuken zijn geplaatst. Daar tegenaan komen de keukenkastjes, het fornuis, tegels en de afzuiginstallatie. Voorbereidingen voor het egaliseren van de vloer worden getroffen, een cementvloer in de ‘bestuurskamer’. Cementmolen wordt weer ingeladen!

De radiatoren zijn schoongemaakt. En tot slot is de laatste hand gelegd aan het tegelwerk in de kleedruimten en het trapje naar de buitendeur. Een enkele vloertegel is zelfs vervangen omdat die te veel uit de toon viel, te opvallend glanzend. En de nodige voegen zijn ingewassen en er is volop gekit, een sopje erop sproeien en een schuin afgesneden pvc-pijpje erlangs halen en voilá!

Volgende week maar weer eens in het clubhuis kijken. Aan de bouw van de bar beginnen?

Jouke

(meer foto’s op FB)

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.