RJ Lastechniek nieuwe sponsor van Oost-Arnhem

RJ Lastechniek nieuwe sponsor van Oost-Arnhem


De Oost-Arnhem arena is weer een stukje completer geworden met de nieuwe bordsponsor RJ Lastechniek. En niet alleen langs het veld is het mooier geworden maar ook in het clubhuis. Robin Jansen van RJ Lastechniek uit Arnhem heeft namelijk de beugels van de banken in de kleedkamers en het andere laswerk verzorgd. Daar zijn wij erg blij mee!

Wat en wie is RJ Lastechniek

RJ Lastechniek staat voor de naam Robin Jansen en Robin Jansen staat voor kwaliteit, flexibiliteit, technische oplossingen, vakmanschap en betrouwbaarheid. U kunt hier terecht voor metaalbewerking, lastechniek, pijpfitten, constructiewerkzaamheden, lasersnijden en nog veel meer. Robin Jansen heeft een mooi bedrijfspand aan de Leemansweg 63g in Arnhem. Heeft u iets te lassen, metaalbewerkingsklussen of werkzaamheden op dit vlak, ga naar RJ Lastechniek. De naam RJ Lastechniek zal de komende drie jaar te zien zijn met een sponsorbord langs het veld van de Oost-Arnhem arena en daar zijn wij erg trots op!

Nog meer sponsornieuws?

De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te brengen van bedrijven die Oost-Arnhem willen ondersteunen in al haar activiteiten. Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem gerust contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.