Oost-Arnhem sportclub van het jaar?

Oost-Arnhem sportclub van het jaar?

Jazeker zijn wij sportclub van het jaar! Alleen weet nog niet iedereen dat en dit kunnen wij met z’n allen heel Nederland laten weten. Zeker dit jaar aan de vooravond van ons 90-jarig bestaan. Hoe cool zou dat zijn als Oost-Arnhem sportclub van het jaar wordt.

Oost-Arnhem is genomineerd als Club van het jaar 2019
Als wij willen laten zien hoe uniek en bijzonder ons clubje is dan kunnen wij dat doen via de landelijke verkiezing Club van het jaar. Naast de eeuwige roem en de spotlights kunnen we een masterclass van een expert verdienen.

Stem op Oost-Arnhem
Vanaf 6 mei kan iedereen stemmen op Korfbalvereniging Oost-Arnhem op onze eigen persoonlijke stempagina op deze link. Sportclub van het Jaar is een initiatief van de Rabobank, NOC/NSF, het AD en de regionale dagbladen.

Maak een relatief kleine club als Oost-Arnhem minder kans om Club van het jaar te worden omdat ze minder leden heeft?
Nee, zeker niet, wij maken grote kans om te winnen want in iedere gemeente wint de club met de hoogste score. Deze wordt bepaald door het aantal stemmen te delen door het aantal leden. Het is dus zaak om iedereen op te roepen op ons te stemmen zodat wij de hoogste score halen.

Tot wanneer kun je stemmen?
Er kan gestemd worden van 6 mei tot en met 7 juni op onze persoonlijke stempagina
Roep dus iedereen op om Oost-Arnhem in het jubileumjaar Sportclub van het jaar te laten worden! Je kunt stemmen met elk e-mail account dat je hebt, dus gebruik ze allemaal.© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.