Oproep voor de Vrienden van Oost-Arnhem

Oproep voor de Vrienden van Oost-Arnhem

De Vrienden van Oost-Arnhem hebben in de periode 2018-2019 € 550,- bij elkaar gedoneerd, een fantastisch resultaat!
Wij roepen de Vrienden op om ideeën aan te dragen waaraan de donaties voor de club besteed mogen worden. De Vrienden bepalen namelijk zelf  waaraan de donaties besteed worden.

Tot wanneer kunnen de Vrienden ideeën indienen en een keuze aangeven?
Ideeën kunnen tot en met 28 mei ingediend worden via sponsoring@oost-arnhem.nl Er zijn al enkele ideeën aangedragen zoals:
– een korfbalclinic voor de jeugd door 2 korfbaltoppers voor het jubileumweekend OA 90 jaar;
– een bijdrage in de kosten voor het jubileumfeest, om het feest nog mooier te maken. Maar misschien zijn er nog meer suggesties? Laat maar komen.

Verzoek aan de Vrienden om via e-mailadres: sponsoring@oost-arnhem.nl aan te geven welke idee je wilt inbrengen of aan te geven als je bijvoorbeeld een stem wilt uitbrengen op de al ingebrachte ideeën als korfbalclinic of een bijdrage aan het jubileumfeest. Wij houden je op de hoogte van de ingebrachte ideeën en de stand van de stemmen. Wil je ook Vriend van Oost-Arnhem worden, dat kan natuurlijk en dan kun je ook meedenken en stemmen waar de donaties aan besteed moeten worden. Dit kan via de website waar onder sponsoring een tabblad staat Vrienden van Oost-Arnhem. Hier staat een invulformulier

Wanneer wordt de Vrienden-bijdrage aangeboden? Wij willen op 1 juni a.s. voor de wedstrijd van OA1 de bijdrage waaraan de donaties gaan worden uitgegeven, aanbieden aan het bestuur van Oost-Arnhem. 

Wie zijn de Vrienden van Oost-Arnhem?
In het afgelopen jaar hebben 18 vrienden zich aangemeld. Deze Vrienden hangen trots op het Vrienden van Oost-Arnhem bord. Ook op de website vind je de Vrienden van Oost-Arnhem onder het thema sponsoring.

De spelregels:
1. Alleen Vrienden van Oost-Arnhem die gedoneerd hebben, mogen een keuze aandragen;
2. Alleen de Vrienden van Oost-Arnhem bepalen waaraan de donaties worden besteed;
3. de keuze komt ten goede aan de club;
4. de meeste stemmen gelden voor een ingebracht idee.

Wil je dus meebeslissen, wordt snel Vriend van Oost-Arnhem via dit invulformulier en stuur je e-mailadres naar sponsoring@oost-arnhem.nl dan kunnen wij je op de hoogte houden.

Wil je ook Vriend van Oost-Arnhem worden, dat kan natuurlijk en dan kun je ook meedenken en stemmen waar de donaties aan besteed moeten worden. Dit kan via de website waar onder sponsoring een tabblad staat Vrienden van Oost-Arnhem. Hier staat een invulformulier.

Vragen?
Voor vragen kun je terecht bij sponsoring@oost-arnhem.nl

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.