Remkes Pullen trainer Oost-Arnhem 2

Remkes Pullen trainer Oost-Arnhem 2

We zijn verheugd te kunnen melden dat Remkes Pullen de nieuwe trainer is van Oost-Arnhem 2. Samen met Joyce en Henco maakt hij de trainingsstaf voor de selectie compleet. Hij stelt zichzelf voor:

‘Ik ben Remkes Pullen. Inderdaad een achternaam die jullie wel bekend is. Ik ben met mijn 41 jaar de oudere broer van Henco. Ik ben business controller bij DFM een financieringsmaatschappij in Amersfoort. Ik woon samen met mijn vriendin Carolien en onze 3 zonen in Zwolle. De jongens zijn 10, 7 en 5 jaar oud en zijn alle 3 fanatieke korfballers bij Sparta Zwolle, waar ik als trotse vader langs de lijn sta om ze aan te moedigen.

Ik ben mijn korfbalcarrière op jonge leeftijd begonnen bij Kios Sibculo, na een jaartje Dos 46 ben ik op mijn 13e samen met mijn broers en zussen bij Oranje Zwart terechtgekomen. Waar ik vanaf mijn 17e in het 1e heb gespeeld. Het behalen van het Nederlands kampioenschap met de B1 en het spelen in de selecties van Oost zijn mooie herinneringen. Vanaf mijn 23e heb ik gespeeld in het 1e van Sparta Zwolle, waar ik na een knieblessure op mijn 30e helaas mee moest stoppen. Ik heb het naast het zelf spelen altijd leuk gevonden om verschillende jeugdteams te trainen. Nadat ik zelf als speler gestopt ben, ben ik als techniektrainer en coach van het 2e en 1e betrokken geweest bij de selectie van Sparta. Dit heb ik een aantal jaren met veel plezier samen met Henco gedaan en ik heb er dan ook veel zin in om dit opnieuw te gaan doen.

Ik kijk ernaar uit om met de staf en selectie zowel op team als individueel niveau mooie resultaten te behalen.’

We wensen Remkes veel plezier en succes bij Oost-Arnhem!

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: Cherry Hosting

Ontdek meer van Korfbalvereniging Oost-Arnhem

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder