Teamindeling Jeugd en Senioren 2022-2023

Teamindeling Jeugd en Senioren 2022-2023

Beste ouders en spelers van Oost- Arnhem,

Waarschijnlijk hebben jullie allemaal uitgekeken naar het moment dat de teamindeling voor volgend jaar bekend zou worden gemaakt.

Ook dit jaar was het weer een puzzel om iedereen een plekje te geven voor volgend jaar. Veel spelers staan op het punt de leeftijd te bereiken dat ze naar een hoger team moeten, terwijl degenen die in de afgelopen jaren vervroegd zijn over gegaan misschien nog een jaartje in hun oude team zullen blijven. Ook zijn we druk bezig om volgend jaar te starten met een pilot met betrekking tot de ontwikkeling van jeugdspelers, uiteraard houden wij jullie hiervan op de hoogte.

Ook zien jullie dat er op een aantal punten nog geen trainers zijn vermeld, daar zijn we op dit moment nog druk mee bezig, en we hopen jullie in de loop van de vakantie alle namen bekend te kunnen maken.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kan er een mail worden gestuurd naar: tc@oost-arnhem.nl . Dit kan te maken hebben met de indeling, maar andere vragen zijn uiteraard ook welkom.

Mocht je je naam niet terugvinden op de lijst, laat het dan even weten, het kan namelijk zijn dat je al wel lid bent, maar dat de gegevens nog niet zijn verwerkt.

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor bijvoorbeeld het teamouderschap, wedstrijdsecretariaat, trainers en nog veel meer. Bij vragen hierover kan je ook met bovenstaand e- mail adres contact opnemen.

Graag willen we dan ook iedereen bedanken voor afgelopen seizoen. Namens Oost- Arnhem wensen we jullie alvast een fijne vakantie toe.

TC Oost- Arnhem

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.

Ontdek meer van Korfbalvereniging Oost-Arnhem

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder