Jij bent hier de perfecte vrijwilliger voor. Geef je snel op!

Jij bent hier de perfecte vrijwilliger voor. Geef je snel op!

Na de laatste oproep in de nieuwsbrief hebben we gelukkig trainers gevonden voor de E1 en de C1, hartstikke fijn! Heb je je nog niet opgegeven als vrijwilliger? Wees niet getreurd! We hebben nog een aantal ontzettend leuke taken openstaan. Je kunt ze fulltime of parttime en alleen of samen vervullen.

 

Trainers
Vind je het leuk om teams wat gouden korfbalvaardigheden aan te leren? Dan is trainer worden echt iets voor jou! Er zijn nog een aantal teams die een trainer zoeken voor de woensdag- en vrijdagavond. We streven ernaar om per team 2 trainers te hebben zodat je niet alleen verantwoordelijk bent voor een team. Ook als je maar 1 avond kunt, zijn we blij met je hulp! Twijfel je? Neem gerust even contact op, dan kijken we wat mogelijk is.
De teams zijn:

  • E2
  • B2
  • A2 op vrijdag, woensdag is ingevuld

Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met de TC (Rien of Steven) via tc@oost-arnhem.nl.

Scheidsrechterscoördinatie
Word jij blij van goede wedstrijdleiding en van schema’s? Dan is deze coördinatietaak de perfecte taak voor jou! Hier gaat het om:

  • Aan het begin van het veld- en zaalseizoen moeten de wedstrijden verdeeld worden over de beschikbare scheidsrechters.
  • Communicatie over de verdeling en begeleiding van de scheidsrechters.

Voor onze thuiswedstrijden zijn we als vereniging zelf verantwoordelijk om een scheidsrechter aan te stellen, vandaar dat dit een belangrijke taak is voor Oost-Arnhem. Deze taak kan ook gezamenlijk opgepakt worden. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, we leggen het graag uit.

Meer weten? Mail naar scheidsrechter@oost-arnhem.nl.

Wedstrijdsecretariaat
Incidenteel komt het voor dat een wedstrijd verplaatst moet worden. Een wedstrijdsecretaris zorgt er dan voor dat een wedstrijd door kan gaan op een ander moment. Dit doet een wedstrijdsecretariaat:

  • De wedstrijdsecretaris overlegd met de tegenstander en de trainer/ coach van het team over een geschikte datum en communiceert dit met het KNKV en de scheidsrechter.
  • Ook ondersteunt de wedstrijdsecretaris een trainer/ coach of de TC als dit nodig is.

Om deze taak over vele schouders te verdelen zoeken we voor de volgende leeftijdscategorieën hulp:

  • A&B
  • C&D
  • E&F

Meer weten? Mail naar tc@oost-arnhem.nl.

Coördinator bardiensten/ Coördinator clubhuis
Wil je graag iets doen wat vanuit huis kan? Dan is dit perfect voor jou!
Tijdens het veldseizoen is ons clubhuis volop in gebruik en zeker tijdens de wedstrijddagen is de kantine open voor een lekkere kop koffie en een tosti. Aan het begin van het seizoen (zowel in het najaar als het voorjaar) worden de bardiensten (spelende leden of ouders van jeugdleden) door de coördinator ingedeeld en in Sportlink gezet. Deze taak is niet gebonden aan een specifieke tijd of datum en kan gewoon thuis gedaan worden.

Daarbij zoeken we ook voor het hele clubhuis een coördinator die alle lijntjes aan elkaar verbindt: de bar, keuken, alle vaste gebruikers, externe huurders, etc. Ook deze taak kan prima door meerdere mensen worden verdeeld.

Wil je meer weten? Mail Guido op clubhuis@oost-arnhem.nl.

Teambegeleider selectie Oost-Arnhem
Wil je zo dicht mogelijk op het veld zitten bij de wedstrijden van Oost-Arnhem 1 en Oost-Arnhem 2? Word dan teambegeleider.
Zowel Oost-Arnhem 1 als Oost-Arnhem 2 zijn nog op zoek naar een teambegeleider. Als teambegeleider ben je onderdeel van de selectiestaf. Je helpt met het maken van was- en rijschema’s en op wedstrijddagen ontvang je de scheidsrechters en help je de trainers en het team.

Wil je meer weten? Mail dan naar frankvhkaar@live.nl

© 2023 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.