Oost-Arnhem  verliest van Dalto

Oost-Arnhem verliest van Dalto

Oost-Arnhem 1 heeft op woensdagavond verloren van Dalto met 22 – 18,  de wedstrijd was naar voren gehaald i.v.m. de start van de korfbal-league.

Na de slechte wedstrijd tegen DSC stond er tegen Dalto een team die gebrand was om zich te revancheren voor die slecht prestatie. Het begin ging gelijk op maar gaande weg de 1ste helft  werd  Dalto sterker mede door hun scherpschutters  die een hoog schotpercentage haalden.

Met  2 goals op rij begon Oost-Arnhem sterk aan de 2de helft maar Dalto is een sterke ploeg die op de juiste momenten wist te scoren en het verschil naar 5 doelpunten tilden. Oost-Arnhem gaf zich niet gewonnen , met hart en ziel vochten de blauw-witten  zich terug in de wedstrijd. Met nog 10 minuten te spelen keken nog maar tegen 1 goal achterstand aan. De spanning nam toe , zou het kwartje dan wel de goed kant  vallen maar helaas , door wat gelukkige doelpunten liep Dalto weer uit, met als resultaat een 22-18 nederlaag. Maar hier kunnen we wel mee verder gezien het spel wat duidelijk verbeterd was.

Zaterdag komt Wageningen op bezoek , zij wonnen van Dalto. Een mooie kans voor ons de punten in de Oost-Arnhem-arena te houden.

Het 2de verloor afgelopen dinsdag van DVO 3 met 18-14 dat met name in de 1ste helft Oost-Arnhem de baas was, het 2de gedeelte was een stuk beter dus dat biedt perspectief voor de toekomst!