DSC  te sterk voor Oost-Arnhem

DSC te sterk voor Oost-Arnhem

Na de winst van vorige week op Mid –Fryslan was DSC uit Eindhoven de volgende ( zware ) tegenstander,  in het verleden garant voor veel goals dus begonnen we met vertrouwen aan deze wedstrijd.

Vanaf  het beginsignaal was het de thuisploeg DSC die een voorsprong nam en Oost-Arnhem in de achtervolging moest. Dit ging niet gemakkelijk omdat  DSC  steeds gemakkelijk de korf wist te vinden en bij Oost-Arnhem veel  1 –schotsaanvallen waren waardoor we de tegenstander de gelegenheid gaven om verder uit te lopen.

Na de rust kwam Oost-Arnhem beter in het spel  maar omdat we vergaten te scoren, was het  voor DSC een koud kunstje om de wedstrijd uit te spelen. Even hadden we de illusie om  nog  de punten mee te nemen, we kwamen terug tot 13 – 11,  maar het  was van korte duur. DSC speelde de wedstrijd geroutineerd uit. Verlies  met 16 – 13 kan gebeuren maar  het gaat wel om de knikkers , de beleving , de passie en de wil om te winnen  die je nodig hebt  om een wedstrijd tot een goed einde te brengen.

We krijgen deze week de kans om te laten zien dat we meer kunnen dan we tot nu toe hebben laten zien met de wedstrijden tegen Dalto en Wageningen. De competitie is nog maar net begonnen dus is er nog niets aan de hand. Er moet wel uit een ander vaatje getapt worden  en daar hebben wij alle vertrouwen in.

Aankomend programma:
dinsdag 15 september, 20.30 uur: DVO3 – Oost-Arnhem2
woensdag 16 september, 20.00 uur: Dalto1 – Oost-Arnhem1
zaterdag 19 september, 14.00 uur: Oost-Arnhem2 – Wageningen2
Zaterdag 19 september, 15.45 uur: Oost-Arnhem1 – Wageningen1

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.