Aanstaande zaterdag speelt OA selectie weer thuis

Aanstaande zaterdag speelt OA selectie weer thuis

Hallo Blauw-witten,

Wat een spanning afgelopen zaterdag met uiteindelijke 3 punten voor de Oost-Arnhemselectie. Waar OA 2 in de laatste seconden nog de winst pakte tegen een Fiks 2, deelden OA 1 en Fiks 1 de punten.

Aankomende zaterdag speelt de selectie weer thuis en het belooft weer een spannend weekend te worden. Als eerste speelt onze A1 tegen koploper SIOS uit Wolvega. Kan de jeugd voor een verrassing zorgen?!

Daarna treedt Oost-Arnhem 2 op tegen ODIK 3. Waar OA 2 afgelopen weekend de eerste punten behaalden, wacht ODIK uit Barneveld nog op de eerste punten. OA 2 wilt graag de stijgende lijn doorzetten en deze wedstrijd ook binnen halen. De wedstrijd begint rond 14:15. Hopelijk is dit een mooi affiche om jullie warm te draaien voor nu al een kraker in de overgangsklasse.

Oost-Arnhem 1 speelt zaterdag tegen OVVO/De Kroon uit Maarssen. De enige ploeg zonder verliespunten in de poule. Het is pas de derde speelronde maar nu al een kraker in de competitie. De ploegen lijken op papier aan elkaar gewaagd. Beide blauwwit, 44 tegendoelpunten in twee wedstrijden en zelfs in het woordenboek staan de clubs dicht bij elkaar. Dit is een wedstrijd om ons te meten met de koploper en laten zien wat wij kunnen in Arnhem. Wordt de wedstrijd gewonnen, dan worden de rollen omgedraaid en zal OVVO een punt achter OA 1 staan.

Het belooft een spannend en interessant weekend te worden. Genoeg reden om zaterdag in grote getalen naar Valkenhuizen te komen. Kom op OA kom op OA!

Sportieve groet en tot zaterdag!

Niels Jansen (Speler OA2)

Programma:

13:00  Oost-Arnhem A1   vs    SIOS(W) A1

14:15   Oost-Arnhem 2     vs    ODIK 3

15:45  Oost-Arnhem 1      vs    OVVO/De Kroon 1

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.