Voltado B.V. nieuwe sponsor Oost-Arnhem

Voltado B.V. nieuwe sponsor Oost-Arnhem

Oost-Arnhem heeft met Voltado voor de komende drie jaar een energiek sponsorcontract afgesloten. De naam Voltado zal veelvuldig op het veld zichtbaar zijn als sponsor van de wedstrijd- en inschietshirts van Oost-Arnhem 6.  Er hangt al een strak vormgegeven sponsorbord langs de lijn waar de energie vanaf spat die ook terug zal komen in de zaal. Alsof dit nog niet genoeg is, sponsort Voltado 10 korfballen in de karakteristieke groene kleur van het Voltado logo. Hiermee voorzien ze Oost-Arnhem van nieuwe energie.

Voltado en Oost-Arnhem get connected!

Wat en wie is Voltado?

Voltado is een gloednieuw bedrijf gericht op de realisatie van complexe infrastructurele projecten in de energie en spoorsector. Projecten die Voltado uitvoert dragen onder andere bij aan het renoveren en opwaarderen van het elektriciteitsnet om duurzaam opgewekte energie te transporteren. Daarnaast voert Voltado regelmatig audits en inspecties uit om de kwaliteit van het geleverde werk te controleren. Uiteindelijk met als doel dat het licht in Nederland blijft branden. Wil je meer weten wat Voltado doet, bekijk dan hun website: www.voltado.nl

Jordy den Boer is een van de oprichters van dit recent gestarte bedrijf en Jordy kennen wij allemaal! Vaste speler van Oost-Arnhem 6, daarnaast vaak te bewonderen als scheidsrechter op onze velden en daarnaast draagt hij zijn vrijwilligerssteentje vaak bij in verschillende rollen.

Als Oost-Arnhem zijn wij erg blij met dit sponsorcontract. Hiermee laten wij als club zien dat topsport en breedtesport fantastisch samengaat en dat wij elkaar nodig hebben om als club succesvol te zijn. Een sponsor met zijn team om trots op te zijn!

Nog meer sponsornieuws?

De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te brengen van bedrijven die Oost-Arnhem willen ondersteunen in al haar activiteiten en ook nieuws over de plannen van verbouw van het clubhuis en hopelijk de toekenning van aangevraagde subsidies

Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.