Mike Bekkers Fotografie en Livemedia nieuwe sponsor Oost-Arnhem

Mike Bekkers Fotografie en Livemedia nieuwe sponsor Oost-Arnhem

De komende twee jaar is het logo van Mike Bekkers Fotografie en Livemedia te zien op de bidonkratten van de selectie van Oost-Arnhem. Een mooie samenwerking waarin de aanschaf van de bidonkratten is gesponsord door Mike Bekkers en zijn pas opgezette bedrijf Mike Bekkers Fotografie en Livemedia! De foto’s van Mike zijn al veelvuldig te bewonderen op onze website en nu dus ook met zijn mooie logo op de bidonkratten.

Wouter van Steenbergen neemt gesponsord bidonkrat in ontvangst van Mike Bekkers

Wat en wie is Mike Bekkers Fotografie en Livemedia?

Mike Bekkers is vaak langs de velden te zien met zijn camera in de aanslag op zoek naar mooie korfbal-actiefoto’s. Sinds kort heeft Mike zijn eigen bedrijf ingeschreven: Mike Bekkers Fotografie en Livemedia en dat mag gezien worden! Te beginnen op de bidonkratten van onze selectie. Een mooie start van deze beginnend ondernemer. Ondernemersgeest heeft hij, getuige zijn eerste sponsorovereenkomst.

Mike heeft een passie voor fotografie en levert fotowerk af voor websites, programmaboekjes en dagblad De Gelderlander en de KNKV. Hij maakt ook portretfoto’s en reportages van feestavonden, dus ben je op zoek naar een dynamische sportfoto’s of een onvergetelijke weergave van je feestavond: Mike Bekkers Fotografie en Livemedia.

Als Oost-Arnhem zijn wij erg blij met deze samenwerking waar wij kunnen bijdragen aan de exposure van Mike’s nieuwe bedrijf. Ook een waardering voor de vele foto’s die Mike Bekkers heeft gemaakt van onze sporters en waarmee hij de presentatie van onze club ondersteunt.

Nog meer sponsornieuws?

De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te brengen van bedrijven die Oost-Arnhem willen ondersteunen in al haar activiteiten en ook nieuws over de plannen van verbouw van het clubhuis en hopelijk de toekenning van aangevraagde subsidies

Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.