Verbouwing Clubhuis OA nr. 23 – Zeven jonge eendjes

Verbouwing Clubhuis OA nr. 23 – Zeven jonge eendjes

Tijdens de Korfbal Finale Fortuna – PKC  steken moeder met zeven jonge eendjes het OA-terras over. Het doet me denken aan mijn kindertijd. Ik trok veel op in de natuur, kievitseieren zoeken en eendeneieren rapen. Daar kon je mee thuis komen. Tegenwoordig niet meer.

We hebben de korfbal finales in de Ziggo Dome in ons Clubhuis via een beamer en een groot scherm bekeken. Daarna genoten van een eerste OA-biertje en een overheerlijk broodje vlees van Snackbar ’t Beumertje.

Afgelopen week zijn er nog allerlei karweitjes uitgevoerd, zoals spiegels opgehangen, sluitwerk aangebracht en kledinghaakjes in de kleedruimtes geplaatst etc. En er blijft nog genoeg te doen over. Ophangen van de foto’s en het binnenhalen van een paar geschikte planten. Koester en geniet ervan en wees er zuinig op, het Clubhuis van Oost-Arnhem.

Dit is het laatste berichtje van jullie Verslaggever Verbouwing. O ja, en nog bedankt voor de positieve reacties die ik heb mogen ontvangen

Jouke

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.