Verbouwing Clubhuis OA nr. 22 Meubilair en Tap

Verbouwing Clubhuis OA nr. 22 Meubilair en Tap

Het is de tweede week van april 2019. Op de maandagavond wordt het clubhuis weer flink onderhanden genomen, nog een keer schoonmaken, planken kleedkamers bevestigen en dan snel trainen op het veld. Korfballen gaat natuurlijk gewoon door.

Dinsdag planken schuren en aflakken. Spulletjes worden het clubhuis binnengedragen en allerlei sluitwerk en andere artikelen worden geplaatst. Tegels worden gehaald.

Dan is het woensdag, in de vroege ochtend wordt het meubilair uitgeladen en geplaatst. Massief eikenhouten tafelbladen en barkrukken. Fris. Prachtig. De zon speelt ermee. En Guido, hier komt de tap, is dat oké? Flinke gaten worden er geboord en een complete biertapinstallatie met spoelbakken en koelinstallatie voor de fusten krijgt vorm.

Donderdag brengen Jan en Lex de kar met de laatste rommel naar de stort, terwijl Rob de laatste opleverpunten verzorgd. Tegelverharding voor de nieuwe kleedkamers wordt aangebracht.

Jouke

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.