Verbouwing Clubhuis OA nr. 19 Clubleden aan de slag

Verbouwing Clubhuis OA nr. 19 Clubleden aan de slag

De week van de verkiezingen en van de duif van Minerva. Het is relatief rustig in het clubhuis. Enkele van de 40 planken geschuurd. De MOC-ers repareren de schakelkast en werken verder aan het materialenhok.

Dan is het zaterdagmorgen. Waar was jij? Velen zijn aan de slag gegaan in en rondom het clubhuis. De boeiborden en de deuren materialenhok zijn in de passende blauwe kleur geverfd. De nieuwe deuren kleedkamers in de grondverf gezet. De kleedkamers zijn voorzien van een frisse blauwe en witte kleur. Remy plaatst de steunen voor de kleedkamerbanken. Lampen rondom de bar zijn aangebracht. Eenvoudig en toch prachtig. En Johan, onze vormgever, spreekt met iedereen over de laatste aanpassingen en plaatsing lampjes en weet ik het allemaal.

Ik leer onze bouwkundig tekenaar André kennen. Hij is ook erg handig met hout. Bekijk vooral de foto’s van de bar in verdere aanbouw. De constrictie verdiende een versteviging en rondom zijn de eikenhouten latten aangebracht, vakwerk. Volgende week komt Dennis met zijn mannen om de laatste klussen af te maken. Dus dan maar weer eens in het clubhuis kijken.

Jouke

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.