Team A3 geeft het goede voorbeeld

Team A3 geeft het goede voorbeeld

De ouders van de A3, seizoen 2018-2019 hebben het goede voorbeeld gegeven door als eerste team ‘Vriend van Oost-Arnhem’ te worden.

Zij hebben € 50,- gedoneerd en komen daarmee op het ‘Vrienden van Oost-Arnhem’ bord te hangen in het vernieuwde clubhuis. Dat wil toch iedereen om te laten zien dat je trots bent op Oost-Arnhem?

Wat gebeurt er met de donaties?

Alle Vrienden beslissen samen waaraan de donaties besteed gaan worden.

Het kan geïnvesteerd worden in een spetterende jubileumfeest in juni dit jaar of in nog ontbrekende inrichting in het clubhuis. Maar dat is aan de Vrienden van Oost-Arnhem. Wij plannen in april een moment waar de vrienden van Oost-Arnhem hun beslissing nemen waaraan we dit jaar de donaties besteden. Ben je nog geen vriend van Oost-Arnhem, meld je dan snel aan via de website en bepaal hoe de donaties gebruikt gaan worden.

Waar kun je je aanmelden?

Er staat een invulformulier onder het tabblad Sponsoring op de website. Hier zie je een pagina Vrienden van Oost-Arnhem met een invulformulier.

Wij hopen natuurlijk op een grote betrokkenheid van teams, bedrijven, opa’s, oma’s, ouders. Hoe meer Vrienden, hoe meer wij samen met elkaar mooie investeringen kunnen doen. Het Vrienden-bord is nog niet vol dus steek de koppen bij elkaar als team en meld je aan, verzin een heitje voor een karweitje met de teamleden, of spoor je ouders aan want wie wil nou niet in het jubileumjaar trots op dat bord komen te staan!

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.