Verbouwing Clubhuis OA nr. 18 Vinyl-vloer, glazen wanden en verven

Verbouwing Clubhuis OA nr. 18 Vinyl-vloer, glazen wanden en verven

Er is een begin gemaakt met het leggen van projectvinyl in de keuken en rondom de bar. Grondig is de vloer voorafgaand geschuurd en alle stof verwijderd. Daarna is de lijm opgebracht en stukje voor stukje wordt het profiel bijgesneden door onze Dennis 2.0.

Dinsdag is het de dag van de jongens van “glass4life”. Vakkundig worden de profielen gesteld en de glazen wanden voorzien van strips en geplaatst. Je bent geneigd heel voorzichtig te doen maar de ruim 80 kg wegende glazen panelen zijn eigenlijk niet stuk te krijgen. Het ruimtelijke effect blijft, ook al zal er langs de tochtsluis volgens plan nog wel een bank worden geplaatst. Erg jammer is dat de van de fabriek afkomende glazen deuren qua sluitwerk net niet past bij het deurkozijn. En dat voor beide deuren.

De schilders verven de kozijnen en deuren in de kleedruimtes voor de laatste keer. Het ziet er strak en netjes uit.

De MOC-ers hebben het materialenhok klaargemaakt voor de palen, ballen en manden. De “oude kleedkamers” zijn geplamuurd en geschuurd.

Op zaterdag hebben vrijwilligers een aantal kleedkamers geverfd en zijn de balken voor de banken gelakt. De sfeer was heel gezellig. Het blijkt maar weer eens: vele handen maken licht werk!! Zaterdagochtend 23 maart wordt verder gegaan met verven. Vrijwilligers zijn dan natuurlijk ook weer heel gewenst!!!

Volgende week maar weer eens in het clubhuis kijken.

Jouke

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.