Oost-Arnhem 2 – Drachten 3

Oost-Arnhem 2 – Drachten 3

Aan het begin van dit zaalseizoen was de doelstelling voor ons tweede team duidelijk: Kampioen worden! Tijdens dit seizoen hebben we de nodige tegenslagen gehad. Een aantal (landurige) blessures en spelers die bij onze hoofdmacht nodig waren. Desondanks waren de resultaten goed. Dit omdat er altijd als team is gespeeld. Iedereen wist wat er van hem of haar werd verwacht en schikte zich in deze rol. Samen met hard werken zorgt dit ervoor dat we zaterdag al kampioen kunnen worden.

De tegenstander is Drachten 3. Op papier lijkt het een uitgemaakte zaak, de nummer 1 tegen de nummer 8. Echter is deze wedstrijd niet maar zo gewonnen. Drachten bleek in de uitwedstrijd al een lastig te nemen horde. Met energiek spel en het nodige optimisme wist Drachten het ons iets meer dan een helft lastig te maken. Daarbij spelen zijn nog voor hun laatste kans op lijfsbehoud.

Alle ingrediënten voor een leuke wedstrijd zijn aanwezig. Eerder op de dag kan onder andere de A1 ook kampioen worden. We hopen jullie zaterdag om 15:30 in de sporthal De Laar te zien maar vooral te horen! Jullie support heeft er tot nu toe voor gezorgd dat we alle thuis wedstrijden gewonnen hebben.

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.