Verbouwing Clubhuis OA nr. 17 Plafondbouwer

Verbouwing Clubhuis OA nr. 17 Plafondbouwer

”Om aanzetten te voorkomen worden de randen van het plafond boven de bar afgeplakt en worden de platen voor de zoveelste keer geverfd”. Toch een precisiewerkje.

De schilders zijn de hele week actief, deurtje hier en kozijntje daar. Wij krijgen verf waarmee we de ‘oude’ kleedkamers kunnen opknappen. Rob is druk met de laatste aansluitingen in het plafond van de gang van de kleedkamers en het plaatsen van allerlei sanitaire artikelen. Een wc-deur stoot tegen een urinoir. Kleine ongemakken die natuurlijk zullen worden verholpen.

Melvin is deze week de plafondbouwer. Bekijk natuurlijk even de actiefoto’s. Ook een precisiewerkje: ”Je moet vooral goed beginnen om elders in een andere hoek van het clubhuis goed uit te komen”. Tja hoe leg je zoiets uit. Hulp ook van de laser.

Nou ja, na een weekje carnaval en skivakantie, mag je verwachten dat er volgende week een eerste oplevering plaatsvindt, hoewel ik daar niet over ga. Ook worden er plannen gesmeed betreffende schoonmaak en aanpak bestaande kleedkamers.

Volgende week maar…, ja je raad het al!
Jouke

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.