OA2 op kampioenskoers!

OA2 op kampioenskoers!

Zaterdag 9 maart stond er een belangrijke wedstrijd voor Oost-Arnhem 2 op het programma.

Na de mooie overwinning op concurrent OVVO 3 en een duidelijke overwinning op ASVD 2 stond nu het altijd lastige SKF 3 op het programma. Een tegenstander waar we in het verleden vaak moeilijk mee hebben gehad en een voorbereiding die niet helemaal vlekkeloos was verlopen, gingen we toch vol vertrouwen richting Veenendaal. Tijdens de heenreis kwam het goede nieuws tot ons dat concurrent OVVO wederom had verloren, waardoor we bij winst op SKF, volgende week thuis kampioen kunnen worden. Al deze punten zorgde voor de nodige motivatie om een goed resultaat mee naar Arnhem te nemen. Een andere belangrijke motivatie was het grote aantal toeschouwers dat ons achterna was gereisd om ons naar de overwinning te schreeuwen, Toppers!!!

De wedstrijd zelf verliep zoals we wilde en dit resulteerde in een duidelijke 20-27 overwinning.

Door deze overwinning staat er zaterdag 16 maart 15.30 een (hopelijk) laatste finale op het programma, bij winst is OA 2 namelijk kampioen!! Deze wedstrijd wordt gespeeld in sporthal de Laar West, brabantweg 115 in Arnhem. Wij hopen hier veel supporters te mogen ontvangen en samen met ons een mooi kampioensfeestje te vieren. Om 13.05 speelt ook de A1 hun kampioenswedstrijd.

Tot zaterdag in de Laar.

Sanne(OA2)

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.