Verbouwing Clubhuis OA nr. 16 Blauw – Wit

Verbouwing Clubhuis OA nr. 16 Blauw – Wit

”Dus op zondag nog maar even aan de slag, egaline op de vloer aanbrengen, dacht ik”. Kom ik daar zondag, is alles dicht en er is niemand te bekennen, en de vloer ligt erin.

Kom ik maandag in het clubhuis: “Tja we dachten, de fotograaf zal wel boos zijn, als hij hoort dat we het zaterdag al gestort hebben en daarom hebben we zelf maar foto’s genomen”. Gelukkig maar, ik kan er om lachen.

Verder is het de week van de blauw -witte muren en de week van het schilderen van de bar. Een nieuwe buitendeur en een de deur voor het cv-hok zijn geplaatst. Voorzieningen waaronder de radiatoren zijn geplaatst zodat het vrijdag weer lekker warm is in het Clubhuis en de vochtigheid kan worden verdreven.

De bestaande kleedkamers zijn ontruimd en van gipsplaten voorzien. Een bijzondere week was het ook, temperaturen van 15 tot 20 graden. Ideaal om al vast een begin te maken met het schuren van de houten planken, de banken en de leuningen uit de bestaande kleedkamers. Daar moet nu worden schoongemaakt, plafond geplamuurd en geschuurd en dan kunnen het plafond en de wanden worden gesausd en geverfd.

Volgende week maar weer eens in het clubhuis kijken!

Jouke

 

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.