Verbouwing Clubhuis OA nr. 15 We zijn er bijna!

Verbouwing Clubhuis OA nr. 15 We zijn er bijna!

”Er is veel te melden”. Een bewogen week dus. “De schilder” erin. Walbrink zijn mannen en jongens. Schuren en nog eens schuren. Vele liters verf. Het houtwerk blauw en de wanden tot op zekere hoogte ook blauw, de rest wit. De laatste tegels plaatsen en inwassen, voegen, aantreden naar de bestaande kleedkamers betegelen.

Gerthy, Remy, Jeroen en Ruud trekken de kabels voor tv, internet en camera in nachtelijke uren. Stukadoor Michiel smeert de laatste wandjes aan. Lex voert allerlei voorbereidende werkzaamheden uit voor de vloer en timmert de bar in elkaar. Rob als allround vakman, je weet het niet joh, hij doet zo veel, de stille kracht. Tja Dennis werkt natuurlijk ook mee, geeft leiding en is een hele goede planner.

Het clubhuis wordt ontruimd, het gaat regenen. Alles weer naar binnen, nu de spullen in de nieuwe kleedkamers. Keukenkastjes worden in elkaar gezet door Guide en Jouke, tja als we dan toch namen noemen, ha, ha! O ja, de radiatoren gespoten. Tot slot, de vrijdag. Een volstrekt leeg clubhuis, met de contouren van de bar, ca. drie man schilders aan het werk in de kleedruimtes, de vloer geschuurd. De keukenkastjes geplaatst, ja afwerken moet natuurlijk nog.

De laatste hobbels in de vloer zijn vlak gestreken. Vrijdag gaan Dennis en Dennis 2.0 de vloer “met voorstrijk” behandelen. Helaas droogt het niet snel genoeg. De op te brengen egaline zou dan eens niet goed kunnen hechten. Dan op zondag nog maar even aan de slag.

Ik zal jullie volgende week weer mee nemen bij de verbouwing van ons clubhuis. De laatste fase? Daarna moeten we zelf aan de slag.

Jouke

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.