Verbouwing Clubhuis OA nr. 11 Afwerklaag en lekker warm Clubhuis

Verbouwing Clubhuis OA nr. 11 Afwerklaag en lekker warm Clubhuis

Zaterdagochtend heel vroeg, het is 7 uur. Een grote vrachtwagen staat voor het hek. Achteruit inparkeren. De lading is een mengsel van zand en cement. De toevoerslangen zijn bevroren, de inzet van een heater is nodig en de aansluiting van het water levert een bedrijfsklare installatie. Via een lange slang wordt het eerste mengsel uitgepoept en de jongens scheppen de boel rond. Ze hebben een laser opgesteld zodat ze met een maatstok de precieze hoogte kunnen bepalen. Bekijk vooral de meegestuurde foto’s voor een goed beeld.

Vervolgens wordt het mengsel met een rei over de vloer verdeelt waarop straks de vloertegels kunnen worden aangebracht. Na het weekend zijn de vloeren uitgehard en kunnen we erop lopen. Een groot gedeelte van de voorpui is maandag van drie dubbel isolatieglas voorzien: “Ook hele zware jongens”.

In de loop van de week is alles geplaatst, ook de entree en de twee openslaande deuren. Prachtjg en de stukadoor is ook geweest en dan nog even aftimmeren. Einde van de week. Voortaan zitten we er warmpjes bij!

Jouke

(meer foto’s op Facebook)

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.