Verbouwing Clubhuis OA nr 10 Draagbalk

Verbouwing Clubhuis OA nr 10 Draagbalk

Ruim 8 stempels houden het plafond en draagconstructie op hoogte. De draagbalk ligt klaar. Het is woensdag. Er is niemand te bekennen. Ik maak een foto van buiten naar binnen door het raam. Ik zie dan ook de draagbalk, een H-profiel in rode menie, liggen. De volgende dag wordt deze draagbalk geplaatst. 400 kg beur je niet zo gemakkelijk op.

Nieuwe staanders zijn aangebracht op de uiteinden. De constructie is verder goed verankerd (gelast), ook aan de stalen balk, die boven langs de pui van de glazenwand loopt. Twee mannen plaatsen kozijnen aan de zijde Kloosterstraat. En het breekwerk voor de entree vindt een aanvang. Het werk in de kleedkamers vordert ook snel. Ik ben onder de indruk van het tempo waarmee de laatste tegels worden aangebracht. Rob heeft de elektriciteit aangesloten, er is weer licht. Zaterdag ochtend heel vroeg weer eens in het clubhuis gekeken. Daarover later meer.

Jouke

(op Facebook meer foto’s)

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.