Teamindeling 2019-2020

Teamindeling 2019-2020

Hierbij wordt de teamindeling voor seizoen 2019-2020 bekend gemaakt. De voorbereidingen zijn reeds in januari gestart. Dit jaar was het ook weer een puzzel. Dit heeft tot gevolg gehad dat sommige kinderen versneld zijn overgegaan naar een oudere leeftijdsgroepen en zelfs naar de senioren.

Helaas zijn we er niet in geslaagd om voor alle teams trainers te vinden. Daarom doen wij een dringende oproep om je beschikbaar te stellen als trainer. We vertrouwen erop dat dit samen met jullie goed gaat komen!

Voor de teamindeling klik HIER

Natuurlijk bestaat de kans dat je over de teamindeling vragen hebt. Dit kan alleen per mail (tc@oost-arnhem.nl) tot uiterlijk 30 juni. Dus dat betekent dat we na het jubileum weekend per mail zullen reageren. 

Voor de indeling bij de A1 en A2 zullen na de zomervakantie selectietrainingen plaats vinden. Hetzelfde geldt voor de Senioren selectie (1/2). Voor de overige teams zullen er geen selectietrainingen plaats vinden. De publicatie van de senioren teams volgt later.

Privacy wetgeving (AVG)
Zoals elk jaar publiceren we op de website dit overzicht. Natuurlijk willen we hierbij voldoen aan de aangescherpte wet op de privacy (AVG). We hebben de ontvangen wensen zo zorgvuldig mogelijk verwerkt in de indeling. Heeft u ook wensen ten aanzien van de publicatie van de naam op onze website? Stuur dan een mail naar TC (tc@oost-arnhem.nl) met een kopie naar onze secretaris Babs Bruil (secretaris@oost-arnhem.nl). Dan zullen we dit zo spoedig mogelijk verwerken.

Technische Commissie

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.