Teamindeling 2018-2019

Teamindeling 2018-2019

Hierbij wordt de teamindeling voor seizoen 2018-2019 bekend gemaakt.  De voorbereidingen zijn reeds in januari gestart. Dit jaar was het extra complex gezien het aantal kinderen bij sommige leeftijdsgroepen. Dit heeft tot gevolg gehad dat sommige kinderen versneld zijn overgegaan naar een oudere leeftijdsgroep. Ook hebben wij moeten besluiten dat sommige kinderen langer blijven in hun huidige leeftijdsgroep.

Helaas zijn we er niet in geslaagd om voor alle teams trainers te vinden (met enkele trainers zijn we nog in gesprek voor keuze team). Daarom doen wij een dringende oproep om je beschikbaar te stellen als trainer. We vertrouwen erop dat dit samen met jullie goed gaat komen!

Voor de teamindeling klik op Teamindeling 20182019 website

(status 12 september 2019, onder voorbehoud van wijzigingen)

Natuurlijk bestaat de kans dat je over de teamindeling vragen hebt. Dit kan uiterlijk tot 20 juni per mail (tc@oost-arnhem.nl). Als alle reacties zijn geïnventariseerd, zullen we hierop gaan reageren.

Voor de indeling bij de A1 en A2 zullen na de zomervakantie selectietrainingen plaats vinden. Hierover zijn de kandidaten inmiddels geïnformeerd. Hetzelfde geldt voor de Senioren selectie (1/2/3). Voor de overige teams zullen er geen selectietrainingen plaats vinden.

Privacy wetgeving (AVG)
Zoals elk jaar publiceren we op de website dit overzicht. In lijn met de aangescherpte wet op de privacy (AVG) hebben wij (ouders/voogden of andere bevoegden van) onze leden verzocht om uiterlijk 9 juni te reageren als ze hiervoor speciale wensen hebben. De ontvangen wensen hierover zijn inmiddels verwerkt in de indeling. Het kan echter zijn dat u dit eerdere bericht heeft gemist. Heeft u wensen ten aanzien van de publicatie van de naam op onze website? Stuur dan uiterlijk 20 juni een mail naar TC (tc@oost-arnhem.nl) met een kopie naar onze secretaris Babs Bruil (secretaris@oost-arnhem.nl). Dan zullen we dit zo spoedig mogelijk verwerken.

Technische Commissie

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.