Organisatie laat prima generale repetitie zien voor Korfballeague

Organisatie laat prima generale repetitie zien voor Korfballeague

Zaterdag 9 januari was de generale repetitie van de start van de Korfballeague in onze thuishal Valkenhuizen. Het was een prima generale repetitie met live verslag en interviews voorafgaand en na afloop van de wedstrijden van Oost-Arnhem 1 en Oost-Arnhem 2.

Onder strakke regie en organisatie van korfballeague-manager Oost-Arnhem, Ruud Bekkers, verliep de gehele organisatie soepel en zonder problemen. Alles geheel corona-proof.

Korfballeague manager Ruud Bekkers met mondkapje
Korfballeague manager Ruud Bekkers met mondkapje

Mooie exposure met nieuwe sponsorborden
Voor een optimale zichtbaarheid tijdens de livestreams zijn de sponsorborden vervangen en als een soort boarding langs het veld geplaatst. De views bij de wedstrijden zijn erg goed. Afgelopen zaterdag waren er ruim 2800 views bij Oost-Arnhem 1 en ruim 1200 views bij Oost-Arnhem 2. Daarmee is Oost-Arnhem op dit vlak trending en hot!Dat belooft wat voor de komende wedstrijden.

       

Ondanks alle coronaperikelen zijn er een mooi aantal zaalsponsoren die Oost-Arnhem ondersteunen tijdens de Korfballeague. En dat is een goede keuze omdat Oost-Arnhem in ieder geval ook volgend zaalseizoen in de Korfballeague speelt dus optimale exposure nu en volgend jaar!
De zaalsponsoren 2021 zijn:
A!tention
A!tention Hosting
A!tention ICT
Impact2.nl
De Boer Dakbedekkingen
Joop Wallbrink, schilders&glaswerken B.V.
Viridis VVE Beheer
Consilium Total Care
GABA Verzekeringen, makelaardij en Hypotheken
Voltado
I-Commit
Snackbar ‘t Beumertje
Actemium
Onlykorfbal.nl
Craft Teamwear
Townsville
Beekman Belasting Arnhem
Fysiodynamiek
Fieten Olie
Engeltherm Klimaatspecialisten

Er zijn nog een paar sponsorplekken vrij, dus al je Oost-Arnhem wilt ondersteunen in de Korfballeague en bovendien ook een mooie exposure wilt via de livestream, neem contact op via sponsoring@oost-arnhem.nl.

 

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.