Kijkcijfers

Kijkcijfers

Zonder publiek speelde Oost-Arnhem 1 en 2  afgelopen zaterdag oefenwedstrijden tegen DVO/Accountor ter voorbereiding op de Korfballeague. Dit was coronaproof en via de livestream kon men verrichtingen van beide Oost-Arnhem teams volgen. Bij Oost-Arnhem 2 waren er 2207 kijkers via de livestream en bij Oost-Arnhem 1, 3217 kijkers. Dit was van de 5 oefenduels in de Korfballeague, na TOP/LITTA – Fortuna/Delta Logistiek, de 2de plaats met aantal kijkers. Een mooi resultaat! Maar de aandacht ging natuurlijk uit naar het 1ste die tegen het toch best wel sterke DVO/Accountor, heel goed voor de dag kwam met een 23 – 23 eindstand.

Oost-Arnhem 1 speelde een degelijke wedstrijd waarbij het collectief  de boventoon voerde en het DVO/Accountor heel erg moeilijk maakte. Volgens kenners speelde DVO/Accountor onder hun kunnen,  maar een wijsheid zegt, dat je speelt zoals je tegenstander toelaat….

Dit is een mooi begin van de oefencampagne en nu dit niveau proberen vast te houden.

Oost-Arnhem 2
Het 2de kende een lastige wedstrijd tegen een sterk DVO/Accountor 2 en moest duidelijk hun meerdere erkennen. Maar met een veranderd team omdat een aantal speel (ster)s te kennen hebben gegeven om tijdens deze corona-tijd niet te willen spelen en dat is hun goed recht.
Ook voor het 2de zal het niveau zeker moeten verbetere, maar we hebben vertrouwen, dat het goed zal komen

Programma zaterdag 9 januari
Oost-Arnhem 2 – DOS ’46 14.00 uur
Oost-Arnhem 1 – DOS ’46 16.00 uur

Deze wedstrijden zijn via de livestream (eyecons.com) te bekijken.

Foto: Sport-shots.nl

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.