Noa Kapteyn komt selectie OA versterken

Noa Kapteyn komt selectie OA versterken

Nieuws van de Topsport Commissie

Na het nieuws van de nieuwe trainer voor OA2, nu ook een nieuwe aanwinst aan de spelerskant: Noa Kapteyn, 19 jaar, speelster van KV Wageningen 1 komt met ingang van komend seizoen de selectie van Oost-Arnhem versterken.

Noa stelt zich kort even voor:

Hoi allemaal, ik ben Noa Kapteyn en woon samen met mijn ouders en zus in Wageningen. Studeren doe ik in Nijmegen waar ik de opleiding biomedisch laboratorium onderzoek volg.
Met korfballen ben ik begonnen toen ik 4 jaar was bij SSS, waar mijn ouders op dat moment ook korfbalden. Korfballen is er dus vanaf jongs aan af ingebracht. Later werd SSS samen met VADA KV Wageningen, waar ik tot heden verder heb gespeeld, en alle selecties heb doorlopen tot aan de senioren toe. Ik heb besloten om volgend seizoen bij het ook blauwwitte Oost-Arnhem te gaan spelen, waar ik mij verder wil ontwikkelen en het korfballen met veel plezier wil voortzetten. Dit betekent natuurlijk een nieuw team, nieuwe vereniging en ook nieuwe uitdagingen waar ik erg naar uit kijk en veel zin in heb!

Wij heten Noa van harte welkom en hopen dat ze met veel  plezier en succes onze blauwwitte kleuren zal vertegenwoordigen!

Daarnaast zullen aan de dameskant 2 dames onze selectie verlaten: Dian gaat stoppen en Desiree gaat na een aantal jaren OA haar geluk weer beproeven in het dameskorfbal

Onze huidige trainer van OA2, Andre, gaat komend seizoen in Putten de Meeuwen 2 trainen en coachen. Wij wensen jullie allemaal veel succes.

Namens de Topsport Commissie,

Frank van het Kaar

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.