Nieuwe sponsor: Lekkerbuiten.nu van Michiel de Boer!

Nieuwe sponsor: Lekkerbuiten.nu van Michiel de Boer!

Nieuws van de sponsorcommissie

We hebben er weer een nieuwe bordsponsor bij! Dit keer verwelkomen we Lekkerbuiten.nu van Michiel de Boer. Het bord hangt inmiddels aan het hek en dat blijft daar de komende 3 jaar hangen.

Michiel is met zijn bedrijf Lekkerbuiten.nu geen onbekende in Arnhem Noord. Michiel is sociaal cultureel werker van beroep en heeft een grote passie voor sport. Mensen met een zwakke sociale of financiële positie stimuleert hij tot actieve deelname aan de samenleving. En juist deze actieve deelname spreekt hem erg aan. Hij weet uit eigen ervaring wat sport en beweging voor een uitwerking op mensen kan hebben. Hij gelooft vooral in het positieve effect van lekker buiten bewegen. Mensen motiveren op sportief gebied en ze laten inzien dat ze veel meer kunnen dan ze zelf denken is voor hem een grote drijfveer.

In 2013 heeft hij zijn diploma fitnesstrainer gehaald en is sindsdien ook bezig geweest met het geven van verschillende (fitness) lessen, waaronder bootcamp. Begin april 2014 heeft hij besloten om naast zijn werk, zijn passie voort te zetten en “lancering” van Lekkerbuiten.nu was een feit.

Lekkerbuiten.nu is vooral actief in Arnhem Noord en regelmatig maakt Michiel geregeld gebruik van het Oost-Arnhem terrein.      Je kunt bij Lekkerbuiten.nu terecht voor; bootcamp, trailrunning, personal training en body/mind lessen. Voor alle lesvormen geldt dat ze buiten plaatsvinden, weer of geen weer. Interesse gewekt? Het is mogelijk een gratis proefles te volgen. Kijk op lekkerbuiten.nu voor verdere info, roosters en tarieven. Bellen kan ook met Michiel de Boer op 0653-524949.

De sponsorcommissie wil Michiel de Boer hartelijk bedanken voor deze mooie overeenkomst!

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.