App KNKV Wedstrijdzaken

App KNKV Wedstrijdzaken

Wil je snel checken waar je komend weekend moet spelen, of waar je naar toe moet om het eerste aan te moedigen? Moet je als aanvoerder of coach je team klaarzetten voor de scheidsrechter? Ben je benieuwd of je genoeg punten binnen hebt gehaald om de koppositie in de poule te bemachtigen? Of moet je fluiten en moet je gebruik kunnen maken van het Digitaal Wedstrijdformulier? Dat kan allemaal met de KNKV Wedstrijdzaken app.

Stap 1 : KNKV Wedstrijdzaken APP downloaden

De KNKV Wedstrijdzaken App is te vinden in de Play Store (Android) en de App Store (iOS).

Stap 2: Registreren

Gebruik bij het registreren het e-mailadres dat bekend is bij Oost Arnhem.  Weet je niet welk mailadres dat is of wil je dat wijzigen ,stuur dan een mail aan secretaris@oost-arnhem.nl .

Stap 3: Inloggen

Om in te loggen vul je het e-mailadres en wachtwoord in en klik op inloggen. Er verschijnt een scherm met je eigen gegevens. Hierop  kan je aangeven op welke wijze je voor anderen zichtbaar wilt zijn binnen de App.

Stap 4: Persoonlijke overzichten

De verschillende overzichten zijn te vinden door op de 3 streepjes linksboven in het scherm te klikken

Het Programma overzicht laat de wedstrijden van het team zien waar je onderdeel van bent.

Het  Uitslagen overzicht laat zien wat de uitslagen zijn geweest bij de gespeelde wedstrijden.

Het Standen overzicht laat de stand zien van het team per competitie.

Bij Vrijwilligerstaken staan 3 opties:

Onder Status is inzichtelijk hoeveel punten van de benodigde 90 punten (1 uur is 10 punten) al zijn behaald en hoeveel punten op ingepland staan.

Onder Mijn beschikbaarheid is het mogelijk aan te geven op welke dagen en uren je beschikbaar bent voor vrijwilligerstaken.

Bij Mijn taken is het mogelijk om aan te geven welke taken (bardienst, oud papier, schoonmaak etc) je voorkeur hebben.

Aan de hand van de instellingen bij vrijwilligerstaken ontvang je bij Volledig Programma (naast de data van de wedstrijden) ook de taken die je hebt aangegeven. Je kunt je dan inschrijven voor taken die openstaan. Om het programma overzichtelijk te houden, kun je filters instellen.

Overige functionaliteiten:

Meerdere personen koppelen aan de App

Wanneer je meerdere kinderen wilt toevoegen aan deze App, dan is dit mogelijk door onder in het scherm te kiezen voor Toevoegen.  Wanneer de juiste persoon is geselecteerd, dan kan deze door op het sterretje te klikken naast de naam, worden toegevoegd als favoriet.  Het is daarna simpel om tussen de verschillende kinderen te schakelen.

Meer informatie over de app is hier te vinden

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.