Cavera Property Management B.V. nieuwe shirtsponsor van A1

Cavera Property Management B.V. nieuwe shirtsponsor van A1

Vanaf dit zaalseizoen is Cavera Property Management B.V. de trotse shirtsponsor van de A1!

Vlak voor het Oktoberfest tekende Raymond Damen van Cavera Property Management B.V. de sponsorovereenkomst met Oost-Arnhem.

Wat en wie is Raymond Damen en Cavera Property Management B.V.?
Raymond en Anita Damen zijn de trotse ouders van Anouk Damen die in de A1 speelt. Raymond is naast trotse vader die op vele vlakken zijn steentje bijdraagt aan Oost-Arnhem, directeur/eigenaar van Cavera Property Management B.V. Met zijn bureau richt hij zich primair op Beheer/management van woningen en bedrijven en Verenigingen van Eigenaars.

Cavera opereert landelijk en is dè partner op het gebied van vastgoedmanagement en van beheer en verhuurbemiddeling van commercieel/bedrijfsmatig onroerend goed en woningen, en het volledig beheer hiervan. Kijk vooral op de website voor een totaal overzicht van haar activiteiten. Wil je op het gebied van vastgoedmanagement ontzorgt worden, kwaliteit krijgen met een no-nonsens mentaliteit, ga dan naar Cavera Property Management.

Raymond ondersteunt via shirtsponsoring van de A1 (de komende drie jaar) niet alleen dit team maar hij ondersteunt daarnaast ook de club in activiteiten en bij de realisering van ons nieuwe clubhuis. Raymond is een belangrijke schakel in het bouwteam van het nieuwe clubhuis. Zijn kennis en expertise hebben in belangrijke mate bijgedragen aan het mogelijk maken van de renovatie van het clubhuis. Extra mooi om op deze manier ook een mooie verbintenis aan te gaan.

Heb je vragen over vastgoedmanagement, bezoek de website of spreek Raymond Damen aan.

Nog meer sponsornieuws?
De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te brengen van bedrijven die Oost-Arnhem willen ondersteunen in al haar activiteiten. Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem gerust contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

foto: Mike Bekkers

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.