Laatste kans passen en bestellen Oost-Arnhem Hoodie

Laatste kans passen en bestellen Oost-Arnhem Hoodie

Op woensdag 7 en vrijdag 9 november is de laatste kans om Oost-Arnhem Hoodies te passen en te bestellen.
Tijdens de trainingstijden van ca. 17.45 – 19.30 uur staan wij in de kantine van Valkenhuizen. Ben je op zoek naar een passend Sinterklaaskado? Kom op woensdag- of vrijdagavond even langs in de kantine van Valkenhuizen en pas en bestel!

De hoodies zijn in blauw en zwart te bestellen, met het logo van Oost-Arnhem groot op de borst en je naam op je rug, daar mag je mee gezien worden. Mooi, lekker warm met de trainingen maar ook op frisse avonden op de vakantie.

In junior- kindermaten beschikbaar in de maten: 5-6, 7-8, 9-11 en 12-14. De prijs voor deze hoodie (inclusief logo op de borst en naam op je rug) is € 29,95
In de senior-maten beschikbaar in de maten: XXS, XS, S, M, L, XL. De prijs voor deze hoodie (inclusief logo op de borst en naam op je rug) is € 34,95.
Na de pasavonden bestellen wij de hoodies zodat wij voor eind november kunnen uitdelen. De hoodies bestellen wij gebundeld, ze kunnen niet los besteld worden, wees er dus bij zodat je zeker weet dat je jouw hoodie de komende periode kunt gebruiken en showen!
Voor vragen: sponsoring@oost-arnhem.nl of vraag naar Remy Emons of Gerthy Starink

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.